16:17 uur 12-11-2019

CLOUD IKOULA ONE: makkelijk te gebruiken ‘one-click’-apps voor behoeften van bedrijven

Nieuwe cloudapplicaties die overeenkomen met zakelijk gebruik

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– De cloud computing-markt is sinds enkele jaren in opmars, maar sommige bedrijven twijfelen nog steeds aan de relevantie van het gebruik ervan voor hun bedrijf.

IKOULA– specialist in cloud, dedicated servers en outsourcing – is van plan ze te overtuigen van het tegendeel met behulp van het aanbod van CLOUD IKOULA ONE, gericht op de werkelijke behoeften en doelstellingen van gebruikers.

Naast het garanderen van totale kostenbeheersing, verhoogde toegankelijkheid en het bieden van de nodige elasticiteit om verkeerspieken het hoofd te bieden, gaat CLOUD IKOULA ONE nu verder en biedt het bedrijf nu een rijke en gevarieerde catalogus van meer dan 30 vooraf geïnstalleerde applicaties die beschikbaar zijn in minder dan 3 minuten en die perfect aansluiten op de behoeften van de hedendaagse bedrijven.

Deze applicaties zijn ingedeeld in verschillende categorieën en helpen organisaties tijd te besparen en zich te concentreren op hun kernactiviteiten, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over installatie en configuratie. Alle geïmplementeerde applicaties kunnen vervolgens eenvoudig worden beheerd vanuit een enkele gebruiksvriendelijke interface.

 • Opslag: NextCloud, Minio …
 • Bedieningspaneel: Ispconfig, Plesk …
 • AI: H2O, Apache Mahout …
 • Conteners: KUBERNETES , Docker …
 • Databases: PostGreSQL, MongoDB …
 • Ontwikkelingstools: OpenJDK, Gitlab, Lamp …
 • Collaboratieve werktools: Onlyoffice, Rocketchat …
 • CMS: WordPress, Prestashop, Drupal …
 • Webservers: NGINX, Apache 2, Gravitee …
 • Monitoring: Grafana, PROMETHEUS …
 • Blockchain : Ethereum Geth, Embark …
 • Gaming : Minecraft, FREECIV …

Tegenwoordig ligt de inzet van een effectieve cloudinfrastructuur binnen ieders bereik en is het nog nooit zo eenvoudig geweest!

Voor uw eerste stappen in de cloudwereld biedt IKOULA gratis 100 € consumptie voor elke creatie van een account!*

Ga voor meer informatie naar de IKOULA-website https://www.ikoula.com/en/public-cloud/oneclick?utm_source=businesswire&utm_medium=text&utm_campaign=oneclick

(*) aanbiedingsdetails beschikbaar op de website van IKOULA

OVER IKOULA

IKOULA, pionier van de Franse cloud sinds 1998, beschikt over haar eigen datacenters in Frankrijk (Reims en Laon) en twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Aangezien de Mens deel uitmaakt van haar DNA, onderhoudt IKOULA een hechte relatie met haar klanten en stelt ze reactieve teams van experten tot hun beschikking die 24/7 beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan in hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn meertalig om tegemoet te komen aan de internationale uitdagingen van al haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 60 landen en 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IKOULA :

Laurane VASSOR ARCARO – +33 1 84 01 02 69

lvassorarcaro@ikoula.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr