18:02 uur 30-06-2020

Hyperconvergeerde infrastructuur: IKOULA kiest voor DELL Technologies en hun Vmware VxRail-oplossing

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Met meerdere jaren partnerschap met DELL Technologies, voornamelijk voor de ontwikkeling van krachtige dedicated servers, versterkt IKOULA haar alliantie met het merk en biedt het bedrijf nu de Vmware VxRail-oplossing. Dankzij deze technologie is het nu mogelijk om uw eigen VMWare-datacenter online te creëren en te exploiteren en uw virtuele machines onder VMWare zeer eenvoudig te implementeren, binnen een gecentraliseerde en schaalbare interface.

“De opslag-, reken- en netwerkbehoeften van onze klanten nemen voortdurend toe,” verklaart Jules-Henri GAVETTI, medeoprichter van IKOULA. “Nu kunnen we hen een hypergeconvergeerde infrastructuur aanbieden, door de nieuwste DELL- en VMWare-technologieën te combineren om binnen enkele minuten een privé-cloud te creëren, die hen zal helpen deze problemen aan te pakken. Deze technologie migreert VMWare-omgevingen moeiteloos naar de cloud.”

“Met dit nieuwe aanbod sluit IKOULA aan bij onze strategie om onze klanten te ondersteunen bij de transformatie van hun informatiediensten (IS) via de Cloud,” vervolgt Karim AZZI, Sales Director – Cloud & Managed Service Provider bij DELL Technologies. “Sterker nog, veel van onze klanten drukken hun wil uit om hun IS in de Cloud uit te breiden met een Franse speler, en IKOULA is een van onze eerste partners die zich verbindt aan een VxRail-as-a-Service-platform, maar ook om ons nieuwe Cloud Service Provider-programma te integreren.”

Over IKOULA

IKOULA, pionier van de Franse cloud sinds 1998, beschikt over haar eigen datacenters in Frankrijk, evenals twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Aangezien de Mens deel uitmaakt van haar DNA, onderhoudt IKOULA een hechte relatie met haar klanten en stelt ze teams van experts tot hun beschikking die 24/7 beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan in hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn bovendien meertalig om tegemoet te komen aan de internationale uitdagingen van al haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 60 landen en 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Laurane VASSOR ARCARO – Responsable Communication

lvassorarcaro@ikoula.com – +33 1 84 01 02 69

Check out our twitter: @NewsNovumpr