10:30 uur 12-09-2022

Cyberbeveiliging: IKOULA voegt ESET-oplossingen toe aan haar aanbod om gegevensbescherming voor bedrijven te versterken

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Met de heropleving van cyberaanvallen, die steeds gewelddadiger en verlammender voor bedrijven zijn, bundelt IKOULA – een toonaangevende speler in de markt voor IaaS (Infrastructure As A Service), dedicated servers en outsourcingmarkt – de krachten met ESET – een wereldleider in digitale beveiliging, om bedrijven een professionele oplossing voor eindpuntbescherming te bieden tegen ransomware en zero-day-bedreigingen.

In een tijd waarin cyberrisico’s op dezelfde manier moeten worden benaderd als alle andere bedrijfsrisico’s, versterkt IKOULA haar reeks cyberbeveiligingsoplossingen en biedt het haar klanten nu de ESET-oplossing aan: een oplossing die is ontwikkeld om alle werkstations van het bedrijf te beschermen tegen een enkele interface, of het nu gaat om desktopcomputers, laptops of mobiele apparaten.

Bij ESET hebben we de keuze gemaakt om in onze oplossingen niet alleen Cloud sandboxing-technologie op te nemen – dat wil zeggen voor het blokkeren van ransomware en zero-day-bedreigingen – maar ook volledige schijfencryptiefunctionaliteit, evenals geavanceerde meerlaagse technologie“, verklaart Bruno BONNY, Marketing Director van ESET Frankrijk. “De bescherming tegen cyberaanvallen is daarom alomvattend en optimaal.»

De cyberbeveiligingsbehoeften van bedrijven nemen voortdurend toe“, vervolgt Jean-Pascal MACCHI, Managing Director van IKOULA. “Door onze klanten een ESET-oplossing aan te bieden, geven we hen de sleutels om op deze problemen te reageren en zichzelf te beschermen tegen de risico’s die hun dedicated servers, maar ook hun andere apparaten, en in het verlengde daarvan hun activiteiten, kunnen beïnvloeden. »

Over IKOULA

IKOULA is sinds 1998 pionier op het gebied van Cloud Computing en heeft zijn eigen datacenters in Frankrijk, evenals twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. IKOULA stelt mensen centraal bij haar activiteiten, onderhoudt een nauwe relatie met haar klanten en stelt hen 24/7 teams van experts ter beschikking om hen te adviseren en te ondersteunen bij de keuze van professionele IT-oplossingen.

Webhosting, cyberbeveiliging, beheerde diensten, cloudcomputing of zelfs Unified Communication dankzij de steun van moederbedrijf SEWAN – alles wordt gedaan om aan de behoeften van de bedrijven van vandaag en morgen te voldoen.

Over ESET

Al meer dan 30 jaar biedt ESET® ondernemingen over de hele wereld toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -services, waaronder detectie en reactie van eindpunten, encryptie en authenticatie, en uitgebreide pakketten met beveiligingsservices. Met goed presterende, gebruiksvriendelijke oplossingen die geschikt zijn voor bedrijven van elke omvang, beschermt ESET klanten tegen steeds geavanceerdere digitale bedreigingen in een steeds evoluerend landschap. ESET levert aan de zakelijke markt de mensen, expertise en geavanceerde technologie die nodig zijn om bedrijven ononderbroken veilig en draaiend te houden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laurane VASSOR ARCARO

lvassorarcaro@ikoula.com
+33 1 84 01 02 69

Darina SANTAMARIA

darina.j@eset-nod32.fr
+33 01 55 89 08 88

Check out our twitter: @NewsNovumpr