12:51 uur 07-10-2020

Bedrijfsontwikkeling: IKOULA versterkt aanwezigheid in Europa door professionele oplossingen op Roemeense en Portugese markt te lanceren

IKOULA – een van de leiders in de IaaS-sector, gespecialiseerd in dedicated servers, outsourcing en cloud computing – versterkt haar aanwezigheid in Europa door professionele oplossingen aan Roemeense en Portugese bedrijven aan te bieden via speciale websites.

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Na het openen van een dochteronderneming in Nederland en vervolgens in Spanje, is het aanbieden van haar diensten en producten in twee nieuwe Europese landen zeker de logische voortzetting van IKOULA’s internationale bedrijfsontwikkeling en getuigt het van de bereidheid van het bedrijf om zich in te zetten voor een concurrerend, open, interoperabel en verantwoord Europees IT-ecosysteem.

Deze Europese expansie is niet toevallig ontstaan,” lichtte Jules-Henri Gavetti, President en medeoprichter van IKOULA, toe. “Door voor Portugal te kiezen, kunnen we onze aanwezigheid op het Iberisch schiereiland versterken en beschikken we zo over het noodzakelijke anker voor een mogelijke toekomstige uitrol in Latijns-Amerika. Voor Roemenië opent onze komst op deze markt met een sterk groeipotentieel, naast de weerspiegeling van familiewortels, de deuren naar Oost-Europese markten voor ons en stelt het ons in staat al onze klanten zo dicht mogelijk bij hun eindklanten te ondersteunen.

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft IKOULA in de loop der jaren complete en efficiënte professionele aanbiedingen en infrastructuren kunnen creëren, aangepast aan alle soorten bedrijven en ongeacht de sector, of het nu gaat om TPE, KMO’s of grote accounts.

Over IKOULA

IKOULA, pionier van de Franse cloud sinds 1998, beschikt over haar eigen datacenters in Frankrijk en twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Aangezien de Mens deel uitmaakt van haar DNA, onderhoudt IKOULA een hechte relatie met haar klanten en stelt ze teams van experts tot hun beschikking die 24/7 beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan in hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn meertalig om tegemoet te komen aan de internationale uitdagingen van al haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 60 landen en 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers

Laurane VASSOR ARCARO – Communication Director

lvassorarcaro@ikoula.com – +33 1 84 01 02 69

Lucas FOURRÉ – Communication Officer

lfourre@ikoula.com – +33 1 84 01 02 59

Check out our twitter: @NewsNovumpr