11:00 uur 18-05-2020

IKOULA Agile XXL Pro v2: ontdek de nieuwe dedicated server, inclusief AMD RYZEN ™ 9 3900x-processors

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– IKOULA – leider in dedicated servers, outsourcing en Cloud Computing – verbreedt zijn horizon door de lancering van een gloednieuwe, ultrakrachtige dedicated server voor video-editors en gamers. Uitgerust met de nieuwste AMD Ryzen ™ 9 3900x-processors, garandeert de Agile XXL Pro v2 server hoge prestaties en is deze geschikt voor de meest veeleisende applicaties, zoals applicaties voor video, audioverwerking of videogames.

Als aanvulling op het vlaggenschipassortiment van IKOULA, biedt de dedicated server Agile XXL Pro v2 prachtige technische kenmerken, waardoor deze gerekend kan worden onder de machines die een combinatie zijn van prestaties, kracht en innovatie .

Door de integratie van AMD Ryzen ™ 9 3900x -processors (niet minder dan 12 cores beschikbaar, voor een nanogravure van slechts 7 nm) en inclusief 64 GB RAM en een harde schijf van 1 TB SSD NVMe, garandeert de AGILE XXL Pro v2 een formidable kwaliteit-prijsverhouding. Hiermee wordt voldaan aan de behoeften van alle professionals, of het nu gaat om video-editors, creatieve bureaus of gewoon ervaren gamers die op zoek zijn naar een server met solide backbones en die in staat is om meerdere games en games op één plek te hosten.

De AGILE XXL Pro v2 is beschikbaar voor een prijs van € 94,99 excl. btw / maand zonder verplichting en inclusief installatiekosten, en profiteert van alle garanties die specifiek zijn voor IKOULA, waaronder 24/7 technische ondersteuning, evenals geteste, gecertificeerde componenten die gegarandeerd zijn voor de duur van de service. Er zijn ook beheerde services beschikbaar om de infrastructuur te beheren en te onderhouden, waardoor bedrijven worden bevrijd van technische beperkingen.

Ga voor meer informatie over dit nieuwe product naar onze website

Over IKOULA

IKOULA, pionier van de Franse cloud sinds 1998, beschikt over haar eigen datacenters in Frankrijk (Reims en Laon) en twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Aangezien de Mens deel uitmaakt van haar DNA, onderhoudt IKOULA een hechte relatie met haar klanten en stelt ze reactieve teams van experten tot hun beschikking die 24/7 beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan in hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn meertalig om tegemoet te komen aan de internationale uitdagingen van al haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 60 landen en 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IKOULA:

Laurane VASSOR ARCARO – +33 01 84 01 02 69

lvassorarcaro@ikoula.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr