08:53 uur 02-04-2020

De Europese webhoster IKOULA ondersteunt alle bedrijven om hun activiteiten voort te zetten tijdens de Covid-19-crisis door hen haar samenwerkings-, back-up- en opslagoplossingen aan te bieden

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Om bedrijven te helpen die vanwege de Covid-19 te maken hebben met een tijdelijke neergang in hun bedrijfsactiviteiten, verzamelt IKOULA haar teams en biedt de onderneming hen verschillende tools om hen te ondersteunen en te helpen hun projecten voort te zetten.

De huidige crisis in Europa is ongekend, zowel in termen van gezondheid als economie,” aldus Jules-Henri GAVETTI – President en mede-oprichter van IKOULA. “Als KMO weten we hoe belangrijk het is om onder zulke omstandigheden samen te staan. Onze uitgangswaarde ‘we host with care’ is zinvoller dan ooit. Daarom was het voor ons belangrijk om bedrijven verschillende tools te bieden en hen zo te helpen hun bedrijf zo soepel mogelijk voort te zetten, in afwachting van het herstel.

Tools om een back-up van uw werkstations te maken

In de huidige context stuurt het werken op afstand onze gewoonten en gedrag in het honderd. Dit kan ertoe leiden dat u vergeet een back-up van uw bestanden te maken en kan een reëel risico voor het bedrijf vormen. Om dit te verhelpen biedt IKOULA 5 GB back-up via haar BaaS-oplossing (Backup as A Service) IKOULA Cloud Backup by Acronis. Compleet, flexibel en vooral zeer snel in te stellen, kan iedereen een back-up maken van zijn/haar gegevens en deze herstellen, zonder beperking van tijd of plaats. Aanbieding beschikbaar via de volgende link met de code backupme

Tools om met spoed een website te hosten of om een VPN te creëren

In deze tijden van crisis moet een bedrijf mogelijk dringend een VPN opzetten of een kortstondige website hosten. In dat geval kan de microserver de ideale bondgenoot zijn. IKOULA biedt gedurende een maand een Raspberry Pi 4 IPv4 & IPv6. Aanbieding beschikbaar via de volgende link met de code IKRASP

Cloud computing tools ter bevordering van de samenwerking, ondanks de afstand

Bij werken op afstand kunnen de dagelijkse activiteiten, evenals communicatie tussen diensten en tussen werknemers moeilijk zijn. Door gebruik te maken van cloud computing om instances in te zetten die open-source applicaties hosten, zoals RocketChat voor instant messaging, OpenOffice voor kantoorautomatisering of Jitsi en Jami voor videoconferenties, worden de verbindingen binnen het bedrijf hersteld en wordt de efficiëntie verhoogd. Tijdens de gehele afzonderingsperiode biedt IKOULA haar Cloud- en One Click-applicaties gratis aan.

Een Synology-server om bestanden en applicaties op te slaan

Om bestanden op de best mogelijke manier te delen, video te streamen en vele andere applicaties te gebruiken in alle veiligheid, biedt IKOULA deze maand een Synology DS115j NAS-server aan. Met deze server in de gehoste modus is het mogelijk om een veelvoud aan applicaties toe te voegen, zoals LogicalDoc voor documentbeheer of SynologieDrive voor het delen van bestanden. Aanbieding beschikbaar via de volgende link met de code IKOULASYNO

Over IKOULA

IKOULA, pionier van de Franse cloud sinds 1998, beschikt over haar eigen datacenters in Frankrijk (Reims en Laon) en twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Aangezien de Mens deel uitmaakt van haar DNA, onderhoudt IKOULA een hechte relatie met haar klanten en stelt ze reactieve teams van experts tot hun beschikking die 24/7 beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan in hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn meertalig om tegemoet te komen aan de internationale uitdagingen van al haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 60 landen en 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERS:
IKOULA :

Laurane VASSOR ARCARO – +33 01 84 01 02 69

lvassorarcaro@ikoula.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr