12:46 uur 20-11-2019

IKOULA DAYS: Twee volle weken om de perfecte dedicated server te vinden voor een aantrekkelijke prijs

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Singles Day, Black Friday, Cyber Monday … de komende weken staan bol van kortingen en aanbiedingen en het is een hele uitdaging om de beste deals te vinden!

IKOULA – de Franse specialist op het gebied van dedicated servers, outsourcing en cloud – heeft besloten er nog een schepje bovenop te doen door het introduceren van de « IKOULA DAYS »: 2 volle weken om aantrekkelijke kortingen te krijgen op dedicated servers!

Van 18 november tot 2 December 2019 ontvangen gebruikers bij elke bestelling van een dedicated server uit de Agile-serie een levenslange korting van EUR 10 per maand! (*)

De servers uit de Agile-serie zijn uiterst veelzijdige krachtpatsers met diverse opties die aan uw behoeften kunnen worden aangepast. Deze servers, met 8 tot 64 GB RAM, Intel Core- of Intel Xeon-processors en SSD-station of SATA-vasteschijfstation, zijn uiterst aantrekkelijk geprijsd en zijn ideaal voor het testen van AI- en blockchainprojecten, maar ze zijn ook perfect voor opslag, e-mail en zelfs games!

Voor meer informatie kunt u terecht op de IKOULA-website: https://www.ikoula.nl/nl/dedicated-server?utm_source=businesswire&utm_medium=text&utm_campaign=ikouladays

(*) Aanbieding uitsluitend geldig voor bestellingen tussen 11-11-19 en 02-12-19, onder voorbehoud van beschikbaarheid. 1000 coupons beschikbaar, maximaal 4 coupons per persoon, één coupon per bestelling en per server. Deze aanbieding geldt voor alle bestellingen van een nieuwe dedicated server uit de Agile-serie, uitsluitend bij een maandabonnement, uitgezonderd verlengingen.

OVER IKOULA

IKOULA is de pionier van de Franse cloud, actief sinds 1998 en in het bezit van eigen datacenters in Frankrijk (Reims en Loan). Verder heeft het bedrijf dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Omdat menselijkheid onderdeel is van het dna van het bedrijf, onderhoudt IKOULA nauwe banden met haar klanten en stelt het bedrijf snel reagerende teams van deskundigen tot hun beschikking die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan bij hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn meertalig om de internationale uitdagingen van al haar klanten het hoofd te kunnen bieden, en werken verspreid over meer dan 60 landen op 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IKOULA:

Laurane VASSOR ARCARO – +33 1 84 01 02 69

lvassorarcaro@ikoula.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr