14:28 uur 28-10-2020

Hyperconvergentie en virtualisatie: VMware Cloud Director verkrijgbaar bij IKOULA

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Tegenwoordig behoren virtualisatie en hyperconvergentie tot de zorgen van veel bedrijven.IKOULA – een belangrijke speler op de Europese IaaS-markt – biedt zijn klanten de VMware Cloud Director-oplossing: een stabiele en bewezen technologie waarmee ze eenvoudig hun privé-cloud(s) kunnen creëren en online hun eigen virtuele datacenter(s) kunnen beheren.

Door alle opslag-, computer- en netwerkmiddelen die nodig zijn voor alle activiteiten samen te brengen in één veilige omgeving, maakt de VMware Cloud Director-oplossing een einde aan fysieke infrastructuren in silo’s en garandeert het bedrijven een optimaal gebruik van deze materiële hulpbronnen, met een maximale ROI, beheerste kosten en de interoperabiliteit en portabiliteit van hun toepassingen tussen hun verschillende clouds.

Wat zijn de voordelen voor bedrijven die VMware Cloud Director gebruiken?

  • Vereenvoudigde provisioning en consumptie: gebruikers profiteren van één toegangspunt, waardoor het heel eenvoudig is om allerlei clouddiensten te leveren, maar ook diensten van derden, zoals Kubernetes-containers of programmeerinterfaces voor DevOps.
  • Ongeëvenaarde flexibiliteit en reactievermogen: bedrijven zullen op elk moment en met slechts een paar klikken in staat zijn om gebruikelijke of sterk gepersonaliseerde diensten in te zetten op basis van hun behoeften.
  • Eenvoudige migratie van workloads tussen verschillende virtuele datacenters.
  • Geoptimaliseerde IT-kosten, dankzij de consolidatie van middelen die via een enkele interface en de automatisering van een aantal IT-taken worden beheerd.
  • 100% Franse hosting van alle gegevens, in overeenstemming met de AVG, waardoor buitenlandse inmenging wordt vermeden.

De VMware Cloud Director by IKOULA-aanbieding is verkrijgbaar vanaf € 699 HT / maand, met minimaal 250 vCPU, 40 GB vRAM, 200 GB harde schijf, 3 IPv4-addressen en een maximaal verkeersvolume van 20 TB / maand.

Over IKOULA

IKOULA, pionier van de Franse cloud sinds 1998, beschikt over haar eigen datacenters in Frankrijk en twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Aangezien de Mens deel uitmaakt van haar DNA, onderhoudt IKOULA een hechte relatie met haar klanten en stelt ze teams van experts tot hun beschikking die 24/7 beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan in hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn meertalig om tegemoet te komen aan de internationale uitdagingen van al haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 60 landen en 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Lucas Fourré – communication executive

lfourre@ikoula.com – +33 1 84 01 02 59

Check out our twitter: @NewsNovumpr