12:25 uur 25-05-2021

VMware van IKOULA: een budgetvriendelijk kennismakingsaanbod om vertrouwd te raken met de VMware-omgeving

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– 52433741Vandaag de dag staan virtualisatie en hyperconvergentie hoog op de agenda van veel bedrijven en IKOULA – een belangrijke speler op de Europese IaaS-markt – wil het gebruik van VMware-technologie voor iedereen toegankelijk maken met een VMware introductory offer, waarmee u met een laag budget uw eigen virtuele datacenter(s) kunt creëren en beheren.

Deze aanbieding is beschikbaar voor € 69 per maand excl. BTW, en bestaat uit 1 vCPU (2,9 Ghz), 4 GB vRAM, 100 GB harde schijf, 1 IPv4 addres en onbeperkt dataverkeer.

Door in één beveiligde omgeving alle opslag-, computer- en netwerkresources samen te brengen die nodig zijn voor alle activiteiten, maakt de VMware Cloud Director oplossing een einde aan fysieke infrastructuren in silo’s. Voor bedrijven garandeert dit een optimaal gebruik van deze materiële resources, met een maximale ROI, beheersing van de kosten en interoperabiliteit en portabiliteit van hun applicaties tussen hun verschillende clouds.

Wat zijn de voordelen voor bedrijven die VMware gebruiken?

  • Vereenvoudigde provisioning en consumptie: gebruikers profiteren van één toegangspunt, waardoor het zeer eenvoudig wordt om allerlei clouddiensten te leveren, maar ook diensten van derden, zoals Kubernetes-containers of programmeringsinterfaces voor DevOps.
  • Flexibiliteit en responsiviteit: bedrijven zullen op elk moment en met slechts een paar muisklikken vaak gebruikte of sterk gepersonaliseerde diensten kunnen inzetten, al naar gelang de behoefte.
  • Eenvoudige migratie van workloads tussen verschillende virtuele datacenters.
  • Geoptimaliseerde IT-kosten, dankzij de consolidatie van resources die via één interface worden beheerd en de automatisering van bepaalde IT-taken.
  • 100% Franse hosting van alle data, in overeenstemming met de AVG, waarbij elke buitenlandse inmenging wordt vermeden.
  • 24/7 Technische ondersteuning

Over IKOULA

IKOULA, pionier van de Franse cloud sinds 1998, beschikt over haar eigen datacenters in Frankrijk en twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Aangezien de Mens deel uitmaakt van haar DNA, onderhoudt IKOULA een hechte relatie met haar klanten en stelt ze teams van experts tot hun beschikking die 24/7 beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan in hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn meertalig om tegemoet te komen aan de internationale uitdagingen van al haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 60 landen en 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontacten
Laurane VASSOR ARCARO – communication director

lvassorarcaro@ikoula.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr