11:35 uur 06-03-2020

Raspberry Pi 4: IKOULA lanceert de eerste IPv4- en IPv6-microserver

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– IKOULA – leider in dedicated servers, outsourcing en cloud computing – innoveert met de lancering van de eerste IPv6- en IPv4-microserver. Door de Raspberry Pi 4-technologie te combineren met de professionele infrastructuur en 24/7 ondersteuning van IKOULA, introduceert de Franse hoster een veelzijdige dedicated server voor minder dan € 10 / maand.

Toen we in 1998 IKOULA opzetten, waren we onze tijd ver vooruit door te anticiperen op de explosie van het web. Zelfs vandaag de dag is het belangrijk voor ons om te anticiperen op de behoeften van onze klanten, door hen innovatieve producten aan te bieden,” verklaart Jules-Henri GAVETTI, CEO en mede-oprichter van IKOULA. “Door deze twee soorten IP te bieden, anticiperen we op het tekort aan IPv4, terwijl we gebruikers in staat stellen om al hun huidige services zonder enige beperking aan te pakken.”

Vaak ten onrechte gezien als een pure thuisserver, verbergt de Raspberry Pi 4 zijn ware aard. Het kan een geweldig hulpmiddel zijn voor professioneel gebruik wanneer het wordt gebruikt in de modus ‘Remote’, in een datacenter. Door ervoor te kiezen hun Raspberry op afstand te hosten, kunnen gebruikers baat vinden bij het beveiligingssysteem van een datacenter, een supportteam dat altijd beschikbaar is, maar bovenal profiteren ze van een hoge beschikbaarheid, een professioneel elektrisch netwerk en een asynchrone bandbreedte van 1 Gbps. Met andere woorden, dit product is de perfecte mix voor het hosten van een website, de ontwikkeling van een paar applicaties, het maken van een back-up van allerlei gegevens of zelfs de creatie van een VPN of een set Docker-servers.

Het lagere stroomverbruik is een ander voordeel van dit soort microserver in vergelijking met een conventionele dedicated server. Kiezen voor dit product zal de ecologische impact van uw activiteiten echt verminderen.

Klik hier voor meer informatie.

Over IKOULA

IKOULA, pionier van de Franse cloud sinds 1998, beschikt over haar eigen datacenters in Frankrijk (Reims en Laon) en twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Aangezien de Mens deel uitmaakt van haar DNA, onderhoudt IKOULA een hechte relatie met haar klanten en stelt ze reactieve teams van experten tot hun beschikking die 24/7 beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan in hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn meertalig om tegemoet te komen aan de internationale uitdagingen van al haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 60 landen en 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERS:
IKOULA:

Laurane VASSOR ARCARO – +33 01 84 01 02 69

lvassorarcaro@ikoula.com

Lucas FOURRE – +33 1 84 01 02 59

lfourre@ikoula.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr