16:00 uur 07-01-2021

Power XL Pro: nieuwe professionele server op basis van AMD EPYC™-technologie

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– IKOULA – een belangrijke speler op de Europese markt voor dedicated servers, outsourcing en Cloud Computing integreert een nieuwe professionele dedicated server die een combinatie is van kracht, betrouwbaarheid, veiligheid en een concurrerende prijs. Uitgerust met de nieuwste generatie AMD EPYC™-processors, is de Power XL Pro-server ontworpen om de huidige en toekomstige uitdagingen van bedrijven aan te gaan. Deze zijn: hoogwaardige computing, hypervirtualisatie en massale gegevensverwerking.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210107005120/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

De Power XL Pro, die deel uitmaakt van de Power-reeks van IKOULA, behoort tot de beste machines die prestaties en innovatie combineren.

Deze server is gebaseerd op een door professionals geprezen AMD EPYC™-architectuur en zorgt voor integratie naast zijn AMD EPYC™ 7282-processor (16C / 32T – @ 2,8 GHz), 128 GB RAM en twee NVMe-schijven van 960 GB. Deze specifieke kenmerken maken de Power XL Pro tot een hoogwaardige en veelzijdige machine die zich aan alle soorten projecten kan aanpassen.

Met een maandelijkse prijs van € 159,99 (exclusief btw) zonder verplichting of installatiekosten, profiteert de Power XL Pro van alle garanties van IKOULA, inclusief technische ondersteuning die 24/7 beschikbaar is, en ook geteste gecertificeerde componenten voor de duur van de service. Er wordt ook een outsourcingdienst aangeboden om het beheer en onderhoud van infrastructuren op zich te nemen en zo bedrijven te ontdoen van technische beperkingen.

Ga voor meer informatie over dit nieuwe product naar: ikoula.com

Over IKOULA

IKOULA, pionier van de Franse cloud sinds 1998, beschikt over haar eigen datacenters in Frankrijk en twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Aangezien de Mens deel uitmaakt van haar DNA, onderhoudt IKOULA een hechte relatie met haar klanten en stelt ze teams van experts tot hun beschikking die 24/7 beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan in hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn bovendien meertalig om tegemoet te komen aan de internationale uitdagingen van al haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 100 landen en 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSONEN VOOR DE PERS:

IKOULA:

Lucas FOURRE – +33 1 84 01 02 59

lfourre@ikoula.com

Laurane VASSOR ARCARO – +33 01 84 01 02 69

lvassorarcaro@ikoula.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr