16:33 uur 03-10-2019

Dedicated servers: Intel® Core™ Coffee Lake-processors van de 9e generatie verkrijgbaar bij IKOULA!

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– IKOULA – een vooraanstaande leverancier van dedicated servers en cloudcomputing – opent het nieuwe Back To Work-seizoen met nieuwe producten en lanceert een nieuwe editie van haar populaire AGILE-assortiment.

Voorzien van de nieuwste 9e generatie van de Intel® Core ™ Coffee Lake i5-, i7- en i9-processors, bieden deze nieuwe AGILE V2 dedicated servers met dual-drive een combinatie van prestaties en veelzijdigheid enerzijds, en de expertise van IKOULA anderzijds!

  • Een high-performance serie

De AGILE V2 is ontworpen voor bedrijven, maar ook voor mensen die behoefte hebben aan efficiënte dedicated servers. De AGILE V2 kan worden gebruikt voor de meeste toepassingen, maar bereiken hun volle potentieel bij toepassingen als virtualisatie, berekeningen of servicemultiplicatie. Ze zijn een perfecte match voor activiteiten van webinstanties of –community’s (gamers of ontwikkelaars).

Deze nieuwe generatie servers zijn voorzien van processors met 6 tot 8 cores. 64 GB RAM wordt aanbevolen. Verder bieden ze het voordeel van een geïntegreerde Intel Graphics UHD 630 en zijn ze uitgerust met twee vaste schijven. Dit biedt een ideale bescherming tegen het uitvallen van een van beide schijven of kan worden gebruikt om applicaties en data te scheiden.

Deze AGILE V2-servers bieden hoge prestaties bij een laag energieverbruik en zijn verkrijgbaar vanaf EUR 53,99 per maand, exclusief btw, zonder verplichtingen, en inclusief installatiekosten.

Ze zijn te bestellen op onze website: hier

  • We hosten zorgvuldig het dna van IKOULA

Omdat het dagelijks bijstaan van klanten essentieel is voor IKOULA, biedt het bedrijf een outsourcing-service om klanten te helpen bij het beheer en onderhoud van hun infrastructuren.

Er zijn verschillende niveaus van outsourcing beschikbaar, vanaf EUR 79 per maand, exclusief btw. Ideaal om bedrijven te bevrijden van de beperkingen die zijn verbonden aan webhosting en hen in staat te stellen zich te concentreren op hun belangrijkste bedrijfsactiviteiten en hun eigen ontwikkeling!

OVER IKOULA:

IKOULA is de pionier van de Franse cloud, actief sinds 1998 en in het bezit van eigen datacenters in Frankrijk (Reims en Loan). Verder heeft het bedrijf dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Omdat menselijkheid onderdeel is van het dna van het bedrijf, onderhoudt IKOULA nauwe banden met haar klanten en stelt het bedrijf snel reagerende teams van deskundigen tot hun beschikking die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan bij hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn meertalig om de internationale uitdagingen van al haar klanten het hoofd te kunnen bieden, en werken verspreid over meer dan 60 landen op 4 continenten.

Contacts

IKOULA:

Laurane VASSOR ARCARO – +33 1 84 01 02 69

lvassorarcaro@ikoula.com

Vertegenwoordiger:

Céline BERNARD – 06.10.78.41.73

Celinebernard_rp@outlook.com
www.rpcelinebernard.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr