10:00 uur 08-07-2019

IKOULA CLOUD BACKUP, by Acronis: nieuwe flexibele en veilige back-upoplossing

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– In het digitale tijdperk en in het licht van de heropleving van cyberaanvallen, wordt het veiligstellen van gegevens een absolute noodzaak. De schaal van aanvallen spaart het bedrijfsleven en de overheid niet, zoals blijkt uit de ransomware-aanval die de stad Baltimore (VS) ondervond. Om organisaties te helpen zichzelf beter te beschermen tegen verlies of diefstal van gegevens heeft IKOULA – Cloud hosting-specialist – IKOULA CLOUD BACKUP, by Acronis ontwikkeld, een nieuwe eenvoudige, aanpasbare, flexibele en veilige oplossing voor cloudback-ups, in ‘BaaS’ (Backup-as-a-Service)-modus.

IKOULA CLOUD BACKUP, by Acronis is een gebruiksvriendelijke, betrouwbare, geautomatiseerde en schaalbare oplossing voor cloudback-ups. Het is eenvoudig aan te wenden zonder hardware-investeringen en kan alle gegevens, applicaties of bestanden, werkstations, mobiele apparaten en fysieke of virtuele servers beschermen.

Aan de beveiligingszijde worden alle verzonden gegevens gecodeerd met een AES-256-coderingsalgoritme en hun toegang wordt beschermd door een unieke coderingssleutel zonder welke gegevensherstel onmogelijk is. De oplossing omvat ook ransomware-beveiligingssoftware. Cloudback-up biedt een hoger niveau van redundantie en beveiliging; gebruikers zijn daarom verzekerd van de totale beschikbaarheid van strategische gegevens in het geval van een calamiteit op locatie of op afstand.

Een van de andere middelen is dat gebruikers op afstand via een webconsole alle fysieke en virtuele terminals van hun omgeving kunnen beheren. Ze kunnen uit te voeren back-ups definiëren, van eenvoudig document tot volledige server, frequenties automatiseren en alles of een deel van de cloud herstellen, altijd en overal.

Ga voor meer informatie naar: https://www.ikoula.nl/nl/acronis?utm_source=businesswire.com&utm_medium=text&utm_campaign=acronis

Bekijk hier onze video voor meer informatie over het gemakkelijk maken van uw back-up: https://www.youtube.com/watch?v=4GVMADHw008&vl=zh-Hans

OVER IKOULA:

IKOULA, pionier van de Franse cloud sinds 1998, beschikt over haar eigen datacenters in Frankrijk (Reims en Laon) en twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Aangezien de Mens deel uitmaakt van haar DNA, onderhoudt IKOULA een hechte relatie met haar klanten en stelt ze reactieve teams van experten tot hun beschikking die 24/7 beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan in hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn meertalig om tegemoet te komen aan de internationale uitdagingen van al haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 60 landen en 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IKOULA :
Laurane VASSOR ARCARO – +33 01 84 01 02 69
lvassorarcaro@ikoula.com

Agentschap:
Céline BERNARD – +33 06.10.78.41.73
Celinebernard_rp@outlook.com