10:00 uur 30-04-2019

IKOULA: “Betaal wat u nodig heeft” nu beschikbaar voor dedicated servers

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– IKOULA – specialist in dedicated servers en cloudspecialist – breidt haar gamma van dedicated servers uit met een aantal nieuwe mogelijkheden voor professionals: P-Silver Core & P-Gold Core.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190430005147/nl/

(Graphic: IKOULA)

(Graphic: IKOULA)

Dankzij de nieuwste SILVER en GOLD Intel® Xeon® Scalable Processors, passen deze nieuwe kwaliteitsvolle servers binnen het concept “Betaal wat u nodig heeft“, wat garant staat voor een perfecte kostenbeheersing. Als eigenaar van haar datacenters in Frankrijk, die worden aangedreven door 100% groene energie en de gratis hostprovider ”CloudAct”, draagt IKOULA zowel bij aan de ontwikkeling van een ecosysteem in de cloud in Frankrijk, als ook in de rest van de wereld. Tegelijkertijd verdedigt ze de soevereiniteit van de gegevens van haar klanten.

  • Betaal wat u nodig heeft – stem uw kosten af op uw behoeften

Om elk bedrijf de kans te geven om zowel hun behoeften als hun budget te respecteren, heeft IKOULA ervoor gekozen deze nieuwe volledig aanpasbare servers te lanceren, beschikbaar vanaf 169,99 euro excl. btw/maand.

Klik op de link om te bestellen: https://www.ikoula.com/en/dedicated-server?utm_source=BusinessWire&utm_medium=PressRelease&utm_campaign=PSilverGold#power

  • Wij hosten met zorg – toegewijde experten staan voor u klaar

Onze klanten een kwalitatieve dienstverlening garanderen voor alle applicaties, zelfs de meest cruciale, maakt deel uit van IKOULA’s DNA. Daarom kunnen bedrijven vertrouwen op onze betrokken experten, die hun problemen zullen begrijpen en hen gepersonaliseerde en op maat gemaakte oplossingen zullen aanbieden.

Naast expertise bij het implementeren van de infrastructuren, biedt IKOULA ook een uitbestedingsdienst aan om klanten te helpen met het onderhoud van hun servers, machines en/of applicaties. Er zijn verschillende niveaus van begeleiding beschikbaar vanaf 79 euro excl. btw/maand: de ideale match voor bedrijven die zich niet willen bezighouden met hostingvragen, maar verkiezen om zich te focussen op hun kernactiviteiten.

OVER IKOULA

IKOULA, pionier van de Franse cloud sinds 1998, beschikt over haar eigen datacenters in Frankrijk (Reims en Laon) en twee dochterondernemingen in Spanje en Nederland. Aangezien de Mens deel uitmaakt van haar DNA, onderhoudt IKOULA een hechte relatie met haar klanten en stelt ze reactieve teams van experten tot hun beschikking die 24/7 beschikbaar zijn om hen te adviseren en bij te staan in hun activiteiten. De teams van IKOULA zijn meertalig om tegemoet te komen aan de internationale uitdagingen van al haar klanten, die verspreid zitten over meer dan 60 landen en 4 continenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IKOULA :
Laurane VASSOR ARCARO – Communication Director +33 1 84 01 02 69 — +33 6 32 60 93 50
lvassorarcaro@ikoula.com

Paolo GOUBA – Geek Specialist – +33 1 84 01 02 50
pfgouba@ikoula.com

AGENCY ;
Céline Bernard – +33 6.10.78.41.73
Celinebernard_rp@outlook.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr