20:14 uur 08-03-2022

Total Telecom: G.U.I.D.E. om innovatieve nieuwe digitale toekomst te ontgrendelen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Op het Mobile World Congress 2022 rapporteerde Total Telecom de demonstratie van Huawei over hoe netwerken intelligent kunnen worden gemaakt en operators in staat stellen gereed te zijn voor de toekomst om de onbenutte kansen van digitalisering te grijpen door gebruik te maken van het potentieel van opkomende technologieën.

Om operators te helpen bloeien en innoveren in de nieuwe digitale toekomst, wordt GUIDE geherdefinieerd door Huawei als het bouwen van alomtegenwoordige gigabit-connectiviteit, het versnellen van ultra-automatisering om onzekerheden aan te pakken en het leveren van intelligente computing en netwerken als een service. Dit alles terwijl het bedrijf gedifferentieerde on-demand ervaringen biedt en duurzaamheid mogelijk maakt met groene ICT.

“GUIDE creëert een toekomstbestendige drielaagse structuur. In de eerste plaats schetst GUIDE de toekomst. Het is ons voorstel voor een gedeelde bedrijfsvisie voor de digitale wereld, waarin serviceontwikkeling, operationele efficiëntie, bedrijfswaarde en sociale bijdragen zijn geïntegreerd,” aldus de toespraak van Peng Song, President, Global Carrier Marketing & Solution Sales, Huawei.

Het nieuwe GUIDE-model creëert ook benchmarks voor netwerkmetingen als een leidraad voor de planning voor markten in verschillende ontwikkelingsstadia om het meest geschikte traject voor de netwerkevolutie te ontdekken.

Volgens het Intelligent World 2030-rapport van Huawei zullen er tot 2030 wereldwijd meer dan 200 miljard verbindingen zijn, aangezien alle dingen verbonden zullen zijn met intelligentie. Bovendien stelt het rapport verder dat er 1,6 miljard glasvezelbreedbandabonnees zullen zijn, wat holografische communicatie en gehumaniseerde ruimte mogelijk zal maken op basis van de 10 Gbps thuisbreedband

Op MWC 2022 presenteert Huawei ook een reeks van de nieuwste producten en technologieën, zoals 5G MetaAAU, Fiber-to-the-Room (FTTR) en Optical Cross-connect (OXC). Hiermee kunnen operators gigabit-toegangsservices inzetten op grote schaal en nieuwe groei realiseren door middel van innovaties in netwerken, diensten en bedrijfsmodellen. Daarnaast heeft Huawei met name operators geholpen om ‘s werelds eerste hogesnelheidstrein met 5G-dekking mogelijk te maken.

Met het oog op de toekomst speelt de GUIDE-bedrijfsblauwdruk een cruciale rol bij het versnellen van de digitale transformatie en het herstel van economieën die door de pandemie worden geteisterd.

Over Total Telecom

Total Telecom biedt dagelijks online nieuws met de mogelijkheid om u aan te melden voor headlines per e-mail en maandelijkse analyse. Total Telecom organiseert de jaarlijkse World Communication Awards, Asia Communication Awards en een reeks conferenties en netwerkmogelijkheden, waaronder Submarine Networks EMEA, 5GLIVE, Connected Italy, Connected Britain, Connected Germany en het Total Telecom Congress. Lees meer op www.totaltele.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
James Llewellyn

james.llewellyn@totaltele.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr