20:05 uur 22-10-2021

Total Telecom: Total Telecom: de waarde van connectiviteit maximaliseren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Total Telecom meldde dat leiders uit de sector onlangs bijeenkwamen op het Ultra-Broadband Forum 2021, georganiseerd door de VN-breedbandcommissie en Huawei, in Dubai om te praten over het duurzaam bouwen van toekomstbestendige netwerken.

Volgens Total Telecom zijn de verwachtingen van digitale connectiviteit het afgelopen jaar opnieuw gedefinieerd. Van het online uitvoeren van financiële transacties tot fabrieksbeheer op afstand, de digitale manier van leven is alomtegenwoordig aan het worden.

“Connectiviteit heeft de manier waarop we leven en werken opnieuw vormgegeven toen de pandemie toesloeg in 2020. Connectiviteit is meer dan een uitbreiding van functies, het is een emotionele band. Zolang er verbinding is, is er een band. Waar connectiviteit is, is innovatie. Het biedt ons onbegrensde mogelijkheden. Ik geloof in onze gedeelde missie om een verbonden wereld te creëren,” aldus Ryan Ding, Executive Director van de Raad van Bestuur, President van Carrier BG, Huawei, in zijn inaugurele rede.

Het CAF-model (Coverage, Architecture and Fusion) is in opkomst als een manier voor de telco’s om de waarde van connectiviteit te maximaliseren en nieuwe groei te realiseren. “Hoe groter de dekking van het netwerk, hoe meer verbindingen het zal verzorgen. Verder is fusie tussen connectiviteit en cloud belangrijk om de digitalisering te versnellen. Hoe eerder we netwerk- en cloudconvergentie bereiken, hoe groter het concurrentievoordeel van telecomoperators. Ten slotte is netwerkarchitectuur de hoeksteen voor huidige en toekomstige zakelijke kansen. Een toekomstgericht netwerk moet elastischer, efficiënter en groener zijn,” stelt Peng Song, President Global Carrier Marketing and Solution Sales, Huawei.

Volgens Total Telecom is er met de groeiende afhankelijkheid van digitale tools een sterke behoefte aan heroverweging van onze netwerkstrategie om de dekking uit te breiden, te profiteren van cloud en connectiviteit en een toekomstgericht netwerk op te bouwen. De aanbieders van communicatiediensten (CSP’s) moeten innovatieve netwerkstrategieën toepassen om te voorzien in een betrouwbare en alomtegenwoordige breedbanddekking teneinde de volgende golf van groei en innovatie aan te drijven.

Over Total Telecom

Total Telecom biedt dagelijks online nieuws met de mogelijkheid om u aan te melden voor headlines per e-mail en maandelijkse analyse. Total Telecom organiseert de jaarlijkse World Communication Awards, Asia Communication Awards en een reeks conferenties en netwerkmogelijkheden, waaronder Submarine Networks EMEA, 5GLIVE, Connected Italy, Connected Britain, Connected Germany en het Total Telecom Congress. Lees meer op www.totaltele.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

James Llewellyn  

james.llewellyn@totaltele.com  

Check out our twitter: @NewsNovumpr