11:24 uur 20-10-2021

Total Telecom: Toepassing van technologische innovatie voor het bouwen van energiezuinige 5G-netwerken

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Total Telecom was aanwezig op de Better World Summit (BWS) van Huawei voor groene ICT voor groene ontwikkeling in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (VAE), en stelde vast dat de ICT-branche, de ruggengraat van de moderne wereldeconomie, groene en energiezuinige werkwijzen en producten moet implementeren en initiatief moet nemen om het verloop van de klimaatcrisis om te keren.

Huawei loopt voorop bij de verlaging van nieuwe CO2-uitstoot en heeft diverse initiatieven ontplooid om de eigen CO2-uitstoot te verlagen. “Met onze innovatieve producten en oplossingen willen we samen met klanten en branchepartners nieuwe industrienormen opstellen en operators helpen hun roadmap voor het meten en beheren van hun CO2-uitstoot te verbeteren,” zo sprak Bob Cai, Chief Marketing Officer van de Carrier Business Group, tijdens de opening van het congres.

Het bedrijf neemt niet alleen maatregelen voor het verlagen van de eigen CO2-uitstoot, maar streeft ook naar innovaties om telecommunicatienetwerken duurzamer en energiezuiniger te maken. Cai lichtte verder toe dat de ICT-sector het evenwicht moet bewaren tussen ontwikkeling en de verlaging van de CO2-uitstoot om de roadmap voor verlaging van de CO2-uitstoot beter te kunnen meten en beheren.

Diverse sprekers benadrukten de rol van 5G bij het verlagen van de CO2-uitstoot. “5G is een aanzienlijk groenere technologie in vergelijking met eerdere standaards, naast het feit dat het een aankomende inkomstengenerator is. Het is al geïmplementeerd in 176 landen en biedt ultrasnelle breedband aan circa 500 miljoen abonnees. In China hielp het operators een winst van 11,2% te realiseren,” aldus Jiang van Huawei.

Diverse vooraanstaande leiders uit verschillende segmenten van de industrie namen deel aan het evenement om te vertellen over de inspanningen die ze hebben verricht en de strategie die ze hebben gekozen om hun CO2-uitstoot te verlagen en het doel van klimaatneutraliteit te bereiken.

De aanpak van het probleem van klimaatverandering vereist nauwe samenwerking tussen alle betrokken partijen, met inbegrip van de toeleveranciers, serviceproviders en brancheorganisaties. Het evenement bood een perfecte gelegenheid voor de leden van het ecosysteem om te praten over verschillende strategieën om de CO2-uitstoot te verlagen voor een duurzamere wereld.

Over Total Telecom

Total Telecom biedt dagelijks online nieuws met de mogelijkheid van aanmelding voor de ontvangst van hoofdpunten uit het nieuws per e-mail en maandelijkse analyses. Total Telecom organiseert de jaarlijkse World Communication Awards, Asia Communication Awards en diverse congressen en mogelijkheden tot networking, waaronder Submarine Networks EMEA, 5GLIVE, Connected Italy, Connected Britain, Connected Germany en het Total Telecom Congress. Meer informatie: www.totaltele.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
James Llewellyn

james.llewellyn@totaltele.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr