07:22 uur 11-04-2019

Aanwezigheid Andersen Global uitgebreid in Spanje

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft vandaag, met de toevoeging van een nieuwe samenwerkende firma, Perez Moreno Abogados, uit Sevilla, de uitbreiding van de aanwezigheid in Spanje aangekondigd. Deze toevoeging wordt de zesde locatie van Andersen Global in Spanje en de tweede in Sevilla.

Het advocatenkantoor voor Publiek en Regulatoir recht in Andalusië heeft vijf advocaten en biedt juridische diensten voor grote commerciële en institutionele organisaties. Oprichter, Managing Director en professor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Sevilla, Dr. Alfonso Pérez Moreno en zijn team worden onderdeel van de praktijk geleid door José Vicente Morote, de Europees juridisch coördinator van Andersen Global en hoofd van de praktijk Openbaar en Regulatoir recht in Madrid, Valencia en Sevilla. Perez Moreno Abogados staat bekend vanwege de begeleiding van klanten op het gebied van bestuursrecht.

“Het regelgevende landschap in elke gedeelte van de wereld evolueert snel”, zegt Alfonso. “Het is een fascinerende tijd om in de juridische wereld te werken. We kunnen niet wachten om een band op te bouwen met onze ervaren collega’s in deze regio en de rest van de wereld. In het komende jaar gaan we ons focussen op het introduceren van ons kantoor en haar capaciteiten buiten Andalusië en deze connecties gebruiken om onze klanten zo goed mogelijk te blijven helpen samen met de professionals van de aangesloten en samenwerkende kantoren van Andersen Global.”

“Zelfs voordat ik dit team had ontmoet, was ik al bekend met hun kennis, vaardigheden en toewijding, niet alleen op juridisch gebied, maar ook vanwege hun toewijding aan hun klanten”, zei Jaime Olleros, Andersen Tax & Legal Managing Partner in Spanje. “Hun reputatie is ze vooruitgesneld en we wisten dat dit het professionalisme en het respect was waar we naar op zoek waren, omdat dit precies is waar de Andersen-naam voor staat.”

“De toevoeging van Perez Moreno Abogados is onderdeel van onze voortdurende uitbreiding in Spanje. Ons team is erin geslaagd verschillende uitstekende groepen in de hele wereld aan te trekken en dit is geen uitzondering”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.000 professionals met een aanwezigheid op meer dan 137 locaties via aangesloten bedrijven en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr