20:50 uur 14-05-2019

Andersen Global breidt uit in Afrika

Moribame Matthews gaat samenwerkingsovereenkomst aan met Andersen Global

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Het in Botswana gevestigde advocatenkantoor Moribame Matthews is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Andersen Global. Moribame Matthews vormt de eerste aanwezigheid van Andersen Global in Botswana, en Botswana is het elfde land in Afrika waar Andersen Global actief is.

Moribame Matthews, opgericht in 2007, biedt diensten voor vennootschaps- en handelsrecht, overdracht en effecten, intellectueel eigendom, incasso, procesvoering en arbitrage aan zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf biedt deze diensten aan in de volgende sectoren: bankwezen, gezondheidszorg, hotel en toerisme, (werktuig)bouw, mijnbouw, stroomvoorziening, onroerend goed, kapitaalmarkten en financiën.

“Wij wisten dat Andersen Global de lat hoger legt, dus samenwerken met het hoge kaliber en de reputatie van het Afrikaanse team van Andersen is zowel een eer als een verantwoordelijkheid”, zei Kgaotsang Matthews, de Office Managing Partner van Moribame Matthews. “De afgelopen 12 jaar hebben we met trots professionaliteit, flexibiliteit en vooraanstaande klantendiensten aan deze unieke markt geleverd, en we gaan nu weer een stap verder. We breiden onze diensten en bereik verder uit over de wereld.”

“Moribame Matthews brengt een nieuwe dimensie in onze Afrika-strategie en biedt ons de mogelijkheid om brede en naadloze diensten te leveren aan onze klanten in zowel Afrika als de hele wereld”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en CEO van Andersen Tax LLC. “Deze samenwerking biedt toegang tot een belangrijke markt en positioneert ons voor nieuwe mogelijkheden.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 140 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr