23:40 uur 23-05-2019

Andersen Global breidt locaties in het VK uit

Claritas Tax, een samenwerkend kantoor van Andersen Global, opent kantoor in Manchester

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Claritas Tax Limited, een samenwerkend kantoor van Andersen Global, uit Birmingham, Verenigd Koninkrijk, heeft een nieuw kantoor geopend in Deansgate, in het stadscentrum van Manchester. Andersen Global heeft hierdoor nu zes locaties in het Verenigd Koninkrijk via aangesloten firma’s en samenwerkende kantoren.

“Nu, meer dan ooit, is het belangrijk dat bedrijven eenvoudige toegang hebben tot kwalitatief hoogwaardig advies voor de dynamische politieke en zakelijke omgeving van het VK. De uitbreiding met een locatie in de regio draagt bij aan onze bestaande mogelijkheden en stelt ons in staat om onze klanten de best mogelijke service te blijven bieden”, zei Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen Tax LLC.

Claritas Tax Limited, opgericht in 2012, heeft een uitgebreide lijst met klanten zoals ondernemingen, bedrijven onder privé-eigendom, risicokapitaalbedrijven, in maatschap geleide bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en belanghebbenden. Claritas heeft een breed aanbod belastingadviesdiensten, inclusief alle aspecten van M&A en transactiebelastingen, R&D en intellectuele eigendomsclaims, aandeelhouders en bedrijfsreorganisaties, afsplitsingen, aandelenplannen en aandelenwaardering, en persoonlijke en bedrijfsbelastingsnaleving. Het kantoor heeft in december van vorig jaar de samenwerking met Andersen Global aangekondigd en staat onder leiding van Office Managing Partner en oprichter Iain Wright.

Het kantoor in Manchester blijft zich richten op advies- en nalevingsdiensten en krijgt gezelschap van Partner Matt Hodgson. Voordat hij onderdeel werd van Claritas, was Matt Associate Partner bij EY.

Iain zei, “Matt is een ongelofelijk vaardige belastingadviseur, die zorgt voor een geweldige commerciële focus en technische expertise voor zijn klanten. Manchester en de rest van de noordwestelijke regio heeft een zeer dynamische economie en ik ben bijzonder tevreden dat ons tweede kantoor daar gevestigd zal zijn.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 142 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr