00:49 uur 07-06-2019

Andersen Global breidt naar Hamburg uit

Kolaschnik Partner sluit zich aan bij Andersen Tax & Legal in Duitsland

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global gaat verder met zijn uitbreiding in Duitsland en heeft vandaag bekendgemaakt dat Kolaschnik Partner Rechtsanwälte, een zakelijk en commercieel advocatenkantoor met vestigingen in Hamburg, zijn praktijk met Andersen Global & Legal in Duitsland samenvoegt. Het kantoor is de eerste vestiging van Andersen Global in Hamburg, en de achtste waarmee Andersen Global is vertegenwoordigd in Duitsland.

Kolaschnik Partner werd in 2005 in Hamburg opgericht. Geleid door partners Alexander Jehn, dr. Albrecht Nehls en office managing partner Helge Kolaschnik, heeft het kantoor juridische medewerkers die diensten voor door eigenaars gemanagede bedrijven en investeringsbedrijven aanbieden. De diensten van het kantoor bevatten zakelijk en herstructurering, fusies en overnames, commercieel en contracten, corporate governance en financiën, opvolging en vermogensplanning, privacy, IT, IE, arbeidsrecht, onroerend goed en litigatie en bemiddeling.

“Door onze praktijk met Andersen Tax & Legal samen te voegen, zijn we beter in staat om onze vele internationale cliënten met grotere transacties en internationale kwesties te helpen,” zei Helge Kolaschnik. Hij voegde daaraan toe, “We hebben klantenservice lange tijd als het bieden van een holistische benadering gezien vanuit een enkele bron, en dat gaat goed samen met waarop het team van Andersen Global zich jarenlang heeft geconcentreerd — het bieden van de best mogelijke, naadloze oplossing aan cliënten.”

“We kijken ernaar uit om met onze nieuwe collega’s in Hamburg samen te werken,” zei Dr. Stefan Kraus, Managing Partner van Andersen Tax & Legal in Duitsland. “Met Helge Kolaschnik en Alexander Jehn, die allebei alumni van Arthur Andersen zijn, en de andere nieuwe collega’s, delen we een gezamenlijke cultuur en het doel van de uitbreiding naar Hamburg, vooral op het gebied van belasting.”

“Hamburg is een belangrijke economische hub in de Duitse markt, en het toevoegen van een nieuwe locatie in de regio stelt ons in staat onze bestaande capaciteiten globaal uit te breiden,” zei Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen Tax. “Helge en zijn team zijn een robuuste groep professionals die hetzelfde denken en de best mogelijke service bieden.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 144 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr