22:25 uur 16-07-2019

Andersen Global krijgt toegang tot Senegal, breidt aanwezigheid in Afrika uit

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt vol trots een samenwerkingsverband aan met Cabex, een van de oudste juridische en belastingadvieskantoren in Senegal. Senegal wordt daarmee het dertiende Afrikaanse land waar Andersen Global een samenwerkend bedrijf of lid heeft dat juridische diensten aanbiedt.

Cabex, gevestigd in Dakar, biedt al bijna dertig jaar diensten aan lokale en buitenlandse klanten uit de publieke en para-publieke sector voor zaken gerelateerd aan nationale en internationale kwesties.

“Het samenwerkingsverband met Andersen Global breidt onze internationale reikwijdte en capaciteiten over de grens uit, en we krijgen extra mogelijkheden om uit te breiden naar nieuwe markten”, zei Papa Alassane Ndir, Partner en Algemeen Manager bij Cabex. “We gaan vanaf nu samenwerken met vele collega’s en experts uit de hele wereld en we krijgen de mogelijkheid om onze klanten meer diepgaande expertise te bieden.”

Cherif Diaite, Partner en Technisch Manager bij Cabex, gaf aan: “Omdat we om moeten leren gaan met de uitdaging op international niveau, moeten we werkzaam blijven in een wereldwijde omgeving die continu evolueert. In dit opzicht is de reikwijdte van de internationale associatie van leden en samenwerkende firma’s van Andersen Global een aanzienlijk hulpmiddel bij het bieden van naadloze diensten aan klanten uit de hele wereld.”

“Een groot deel van de klanten van Cabex is internationaal actief, dus ze passen perfect in een sleutelmarkt in de Afrikaanse regio. Ze bieden de allerbeste diensten, en, als resultaat hiervan, heeft Cabex een indrukwekkende reputatie in het hele land”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO. “Daarnaast heeft Papa Alassane solide werkrelaties opgebouwd met verschillende partners binnen Andersen Global, op basis van gedeelde waarden.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 144 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Tax

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr