21:42 uur 21-05-2019

Andersen Global ondertekent eerste overeenkomst in Bahrein

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft vandaag zijn eerste samenwerkingsovereenkomst in Bahrein aangekondigd met het onafhankelijke adviesbedrijf Awael Al Bahrain Management Consultancy (Awael). Andersen Global zet zich in voor het opbouwen van een krachtige en effectieve praktijk in het Midden-Oosten en de samenwerking met Awael is de volgende stap in dit proces.

Abbas Radhi heeft Awael in 2014 opgericht als alternatief voor de Grote Vier adviesbedrijven. Het groeiende team professionals van Awael bedient een breed scala van zakelijke klanten, inclusief door de eigenaar geleide bedrijven. Vanwege de kwaliteit van het professionele team van Awael beginnen grotere bedrijven Awael te benaderen voor het leveren van diensten. Het bedrijf is actief op het gebied van financiële dienstverlening, belastingen, juridische ondersteuning, corporate governance, onafhankelijke directie van beursgenoteerde en familiebedrijven, ondernemingsrisicomanagement, risicoadvies, bedrijfsfinanciering, haalbaarheidsonderzoeken, ondersteuning van familiebedrijven, managementadvies en corporate-governancebeoordelingen.

“Dienstverlening op het hoogste niveau van kwaliteit en integriteit heeft voor ons de hoogste prioriteit en levert een cruciale bijdrage aan ons succes,” aldus Abbas, Office Managing Director bij Awael. “Samenwerken met Andersen Global versterkt ons vermogen om de meest efficiënte, naadloze en succesvolle oplossingen te leveren aan onze klanten en onze klanten verdere ondersteuning te bieden door middel van toegang tot een wereldwijde organisatie van uiterst vakbekwame professionals.”

“De omgeving in Bahrein is aan het veranderen, met name met de implementatie van btw eerder dit jaar. We zijn uiterst selectief over met wie we op die markt willen samenwerken en we geloven dat we in Awael een geweldige match hebben gevonden. We geloven beide dat we onze klanten de best mogelijke diensten moeten verlenen die ze verwachten, maar het zelfs nog beter moeten doen dan dat,” aldus Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 141 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr