22:27 uur 13-08-2019

Andersen Global vergroot het team in Oostenrijk

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met een van de grootste onafhankelijke fiscale groepen in Oostenrijk, de Weense belastingfirma G&W International Steuerberatungs- und Wirtschaftstreuhand GmbH, waarmee het aantal professionele deskundigen in het land op 140 wordt gebracht.

G&W International werd in 1994 opgericht en beschikt nu over 40 professionals die klanten adviseren op het gebied van belastingadvies, financiële administratie en payroll, herstructurering en bedrijfsadvies.

“De mogelijkheid om de reikwijdte van onze expertise te verbreden maakt Andersen Global zeer geschikt,” aldus G&W Managing Partner Oliver Ginthör. “Dankzij deze samenwerking kan ons bedrijf verder groeien en worden wij voorzien van betere middelen, zodat wij onze klanten wereldwijd nog beter, met significanter bereik en expertise kunnen bedienen.”

“Oostenrijk is in de gehele regio een zeer belangrijke markt en een poort naar Zuidoost-Europa,” aldus Andersen Global Chairman en CEO van Andersen Tax LLC Mark Vorsatz. “Wij zoeken altijd naar de sterkste professionals in een regio, maar zullen alleen maar verdergaan met partners die onze Andersen-waarden delen. Het getalenteerde team bij G&W International verleent niet alleen diensten vanuit het bureau in Oostenrijk, maar zij vergroten ook onze mogelijkheden in de regio. Wij kijken uit naar de samenwerking en het werk dat van het gehele Oostenrijkse team zal komen”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4500 professionals en is actief op meer dan 144 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Tax

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr