23:41 uur 27-06-2019

Andersen als naam geïntroduceerd in Koeweit

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft vandaag bekend gemaakt dat een van de vooraanstaande accountantskantoren in Koeweit de naam Andersen zal gaan voeren, waarmee de aanwezigheid van Andersen Global in het Midden-Oosten verder wordt versterkt. Causeway Company For Financial Management Consulting W.L.L. in Kuwait gaat nu verder als Andersen Tax in Kuwait.

Het bedrijf trad vorig jaar toe als samenwerkingspartner in Andersen Global en wordt nu een volledig lid van de internationale associatie. Andersen Tax in Kuwait zal doorgaan met het aanbieden van diensten voor accountancy en secretariële bedrijfszaken aan personen en bedrijven in een groot aantal industrieën.

“Wij kennen een gedeelde toewijding aan het voldoen aan de behoeften van onze klanten, en sinds we een samenwerkingspartner zijn, hebben we veel waardering gekregen voor de manier waarop de professionals van de leden en partners van Andersen Global samen groeien als een organisatie. Wij begrijpen de impact van werken met gelijkgestemden over de hele wereld, waarmee we een toewijding delen van het bieden van een internationale naadloze service”, zei de Managing Director van Andersen Tax in Kuwait.

“Koeweit is een belangrijke markt voor onze klanten, omdat het Midden-Oosten, de economie en de ontwikkeling van belastingbeleid zich blijft uitbreiden”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO. “Zij zullen de naam Andersen in Koeweit zien en weten dat die synoniem is voor transparantie, eigenaarschap en integriteit.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 144 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Tax

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr