21:36 uur 09-07-2019

Andersen Tax debuteert in Verenigd Koninkrijk

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt met trots het debuut van de Andersen naam aan in het Verenigd Koninkrijk met de oprichting van Andersen Tax LLP. Andersen Tax LLP in het VK wordt onderdeel van de wereldwijde organisatie en de eerste firma in het VK, en wordt geleid door Partners George McCracken, Julian Nelberg en Paul Lloyds. Het team is gespecialiseerd in inkomende en uitgaande grensoverschrijdende inkomens- en vastgoedplanning, alsook persoonlijke belastingservices voor alternatieve asset managers.

George McCracken komt bij Andersen Tax LLP werken met meer dan 40 jaar ervaring in het adviseren van zowel zeer vermogende particulieren als grote bedrijven met betrekking tot complexe, internationale belastingzaken. Voorheen was hij Hoofd belastingzaken bij Arthur Andersen in Schotland en later werkte hij voor zowel Deloitte en Grant Thornton. Julian Nelberg en Paul Lloyds maken de overstap naar Andersen Tax LLP vanaf PwC. Julian heeft meer dan 22 jaar ervaring en een reputatie als een van de besten in zijn werkgebied. Hij wordt vergezeld door Paul Lloyds die meer dan 13 jaar ervaring heeft en een ‘Opkomend Talent’ werd genoemd door Spears Wealth in 2016.

“In tegenstelling tot veel andere bedrijven, focussen wij niet op snelle, onpersoonlijke, weinig originele oplossingen voor klanten,” zei George. “We hebben ons lang gericht op het helpen van onze klanten bij het vinden van concrete, duurzame oplossingen die bij hun behoeften passen. Dat we bij de Andersen familie komen werken, zorgt ervoor dat ons vermogen om naadloze, kwalitatieve oplossingen te ontwikkelen alleen maar groter wordt en dat we onze klanten de beste service kunnen bieden. We hebben nu al geruime tijd nauw samengewerkt met de professionals van Andersen Global en we staan te popelen om de naam over te nemen en formeel de krachten te bundelen met de andere leden van Andersen Global.”

“Groeiende complexiteiten in fiscale wetgeving over de hele wereld, hebben de noodzaak voor klanten om de beste en meest gewaardeerde adviseurs binnen handbereik te hebben in elke regio van de wereld alleen maar doen toenemen,” zei Mark Vorsatz, Andersen Global Voorzitter en Andersen Tax LLC CEO. “De oprichting van Andersen Tax in het VK door George, Paul en Julian is een belangrijke mijlpaal voor ons en is een voorbode voor verdere groei in het VK.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s meer dan 4.500 professionals op meer dan 144 locaties gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Tax

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr