21:15 uur 22-08-2019

Andersen Global Premieres in Colombia

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt met trots een samenwerkingsovereenkomst aan met een advocatenkantoor in Colombia. Het in Bogotá D.C.- gevestigd Jiménez, Higuita, Rodríguez & Partners (JHR Corp.) is het eerste kantoor waarmee Andersen Global aanwezigheid heeft ontwikkeld in het land. Colombia is het tiende land in Latijns-Amerika waar Andersen Global een aanwezigheid heeft met bijna 900 professionals in totaal in de regio.

JHR, opgericht in 2017, heeft ongeveer 50 juridische en belastingprofessionals in dienst, die allemaal een diepgaande juridische ervaring hebben binnen boekhouding. JHR verstrekt diensten aan nationale en buitenlandse bedrijven, zowel privaat als openbaar, en het is gespecialiseerd in belastingen, douane en beursrecht.

“We zijn een jong bedrijf, maar we hebben de wens om de beste in Colombia te zijn.” zei Julián Jiménez Mejía, de algemeen directeur van het kantoor van JHR. “Die motivatie heeft ervoor gezorgd dat we zo snel konden groeien en dat we de grootte van ons bedrijf konden verdubbelen in slechts twee jaar. Onze ambities voor ons bedrijf blijven vergroten en we kijken ernaar uit onze servicemogelijkheden en het vermogen om consistente dienstverlening wereldwijd te verstrekken, nog meer uit te breiden samen met Andersen Global.”

“Deze groep veroverde de markt en trok zeker onze aandacht. Ze zijn reeds concurrentie van de Big Four en het is die ondernemingsgeest, verankerd in een sterk engagement om de beste van de groep te zijn, waarvan we denken dat het voor een succesvolle samenwerking met Andersen Global zal zorgen,” zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO.

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4500 professionals en is actief op meer dan 144 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Tax

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr