23:21 uur 29-08-2019

Andersen Global breidt uit naar 15e land in Afrika

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global behaalt mijlpaal in uitbreiding in Afrika: het bedrijf maakte vandaag bekend dat het een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met ATax Advisors Limited (ATax), een vooraanstaand belasting- en adviesbedrijf in Mauritius, het 15e land in Afrika waar de wereldwijde organisatie nu een vertegenwoordiging heeft.

Gevestigd in de Oost-Afrikaanse eilandnatie Mauritius heeft ATax klanten de afgelopen 15 jaar voorzien van een grote verscheidenheid aan accountancy-, belasting-, payroll-, outsourcing- en zakelijke adviesdiensten. Het bedrijf bedient internationale klanten desgewenst wereldwijd met specifieke expertise voor de dienstverlening aan hun Afrikaanse en Aziatische klanten, omdat Mauritius algemeen bekend is als de toegangspoort naar India en Azië, alsmede naar Afrika.

Ben Lim, één van de oprichters van ATax, en zijn team hebben diepgaande ervaring in de branche in een breed scala van bedrijfstakken, waaronder fabricage van kleding en textielproducten, bouw en renovatie van vastgoed, medisch en farmaceutisch, automobielen en reserveonderdelen voor motorvoertuigen, landbouw en veehouderij, groothandel en detailhandel van consumentengoederen, hotelwezen en toerisme, onderwijs, business process outsourcing (BPO), douanebemiddeling en expeditie, sieradenbranche, gokwezen, restaurants, detailhandel- en eventmanagement. Het Mauritiusteam heeft uitgebreide ervaring in internationale fiscale planning. ATax is ook lid van het Mauritius Institute of Public Accountants.

“Het heeft ons veel tijd en inspanning gekost om een bedrijf op te zetten met een focus op het bieden van de allerbeste service en het behandelen van klanten alsof zij onze eigen familie zijn. Vanwege deze simpele waarden en inspanningen waren we in staat om te groeien, zowel in formaat als reputatie,” aldus Ben. “Wij kijken uit naar de volgende stap voor ons bedrijf en naar samenwerking met een groep gelijkgestemde collega’s over de gehele wereld.”

“De professionals van ATax vormen een zeer belangrijk team in Mauritius en deze samenwerking biedt veel kansen. Ben heeft wortels in de Andersen-familie en daarom zijn waarden als transparantie, consistentie en rentmeesterschap bij hem diepgeworteld,” aldus Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO. “Ons momentum in de regio groeit en we zullen de allerbeste verankering hebben in deze belangrijke markt in Afrika.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en is actief op meer dan 148 locaties via aangesloten bedrijven en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Tax

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr