17:49 uur 18-06-2019

De naam Andersen groeit in Polen

KSP Legal and Tax Advice neemt de naam Andersen Tax & Legal aan

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Slechts enkele maanden na de toetreding tot Andersen Global als samenwerkingsfirma, heeft KSP Legal and Tax Advice (KSP T.Srokosz i Wspólnicy Sp.k.), de naam Andersen Tax & Legal aangenomen en is het toegetreden tot het Andersen Tax & Legal team in Polen. De naam Andersen heeft nu een brede dekking in Polen met kantoren van Andersen Tax & Legal in zowel Warschau als Katowice. Marcin Matyka zal de Managing Partner van Andersen Tax & Legal in Warschau zijn, terwijl het team in Katowice onder leiding blijft van Office Managing Partner Magdalena Patryas.

“Wij nemen met veel genoegen de naam Andersen aan en zijn graag onderdeel van een wereldwijde organisatie waar we de beste diensten op een naadloze manier overal ter wereld kunnen aanbieden”, zei Magdalena. “Al vroeg in onze samenwerking was het duidelijk dat onze groep heel erg op één lijn zat met de waarden van Andersen en de missie om de beste diensten te leveren in belasting en wetgeving. Iets dat wij de afgelopen 16 jaar in Katowice ook hebben gedaan.”

De groep in Katowice heeft meer dan 30 fiscale en juridische adviseurs die juridische en fiscale diensten leveren, waaronder commercieel en arbeidsrecht, milieubescherming, herstructurering, procesvoering en arbitrage, btw, onroerendgoedbelasting, accijns en bedrijfsbelastingadvies. Samen met het bestaande team in Warschau heeft Andersen Tax & Legal in Polen nu meer dan 60 professionals en biedt het een volledig aanbod van juridische en fiscale diensten.

“Wij hebben al een geweldige synergie met onze collega’s in Katowice. Die relatie zal alleen maar sterker worden, zodat we het brede aanbod van diensten kunnen blijven uitbreiden voor onze klanten”, zei Marcin Matyka.

“Het is duidelijk dat onze nieuwe collega’s het karakter en de integriteit hebben om de traditie en reputatie van Andersen-waarden hoog te houden”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en CEO van Andersen Tax LLC. “Wij kijken uit naar de mogelijkheden van ons uitgebreidere team in Polen voor Zuid-Polen en Centraal-Europa en voor Andersen Global.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 144 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr