04:50 uur 24-07-2019

Uitbreiding van Andersen Global naar Ghana

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Het Ghanese advocatenkantoor Sam Okudzeto & Associates heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Andersen Global, wat aanwezigheid van Andersen Global in 13 Afrikaanse landen en 51 landen wereldwijd betekent.

Sam Okudzeto & Associates is gevestigd in de hoofdstad Accra en is een van de grootste advocatenkantoren in Ghana. In de afgelopen 48 jaar heeft het kantoor juridisch advies en begeleiding gegeven op ondernemings- en commercieel gebied, waaronder octrooien en handelsmerken, fusies en overnames, belastingadvies, ondernemingsbankieren, internationale handel en investering, shuldinvordering, mijnbouw- en delfstoffenwetgeving, arbeid en personeel, luchtvaart, zeerecht, aardolie en gas en intellectuele eigendom.

Sam Okudzeto, oprichter en managing partner van Sam Okudzeto & Associates en Nene Amegatcher hebben het team vanaf de oprichting van het kantoor geleid tot Nene Amegatcher een hogere functie kreeg, namelijk lid van het Hooggerechtshof. Het kantoor heeft nu vier partners en 18 advocaten die een internationale reputatie hebben verworven voor hun uitstekende kennis en ervaring met alternatieve beslechting van geschillen (Alternative Dispute Resolution, ADR).

“Er is zo veel gelegenheid om te groeien in Ghana en in geheel Afrika,” aldus Sam. “Ik heb er alle vertrouwen in dat onze samenwerking met Andersen Global ons op een hoger niveau zal brengen en onze mogelijkheden in de regio zal verbreden. We zullen in staat zijn de beste dienstverlening in de markt te leveren en een naadloze samenwerking van deskundigen wereldwijd te bieden aan een uitgebreid klantenbestand.”

“Zij worden niet alleen beschouwd als vooraanstaand in de juridische branche in Ghana, maar Sam en zijn team geven onze capaciteit in Afrika extra diepgang en breedte. De toevoeging van een veelgevraagd kantoor zoals Sam Okudzeto & Associates is niet alleen een logische uitbreiding voor Andersen Global, maar verbreedt ons aanbod in de regio en vormt een belangrijk onderdeel van onze strategie in Afrika,” aldus Mark Vorsatz, Chairman van Andersen Global en CEO van Andersen Tax LLC.

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 144 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Tax

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr