00:23 uur 10-04-2019

Andersen Tax en Andersen Legal debuteren in Griekenland en Cyprus

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– De opmars van de naam Andersen gaat door in Europa nu de Andersen Global samenwerkingsfirma’s, Unity Four en Pistiolis-Triantafyllos & Associates, volledige leden worden van de internationale associatie en de naam Andersen gaan voeren in Griekenland en Cyprus.

Andersen Tax in Griekenland en Andersen Tax in Cyprus, beide eerder Unity Four, bedienen lokale en internationale belastingklanten in Griekenland en Cyprus. Het bedrijf is gespecialiseerd in persoonlijke belasting en advies voor leidinggevenden en vermogende personen, en in belastingdiensten, transferprijzen, boekhoudkundige en financiële managementrapportages, payroll, BTW-teruggave en zakelijke adviesdiensten. Unity Four werd uitgeroepen tot “Aanbevolen bedrijf” door World Tax in 2016, 2017 en 2018.

Nikos Siakantaris zal de Office Managing Director worden voor Andersen Tax in Griekenland en Nakis Kyprianou gaat leiding geven aan Andersen Tax in Cyprus.

“Werken als samenwerkingsfirma met Andersen Global bevestigde onze gedeelde waarden en visie voor Andersen Global”, zei Nikos Siakantaris. “Wij geloven heilig dat onze traditionele waarden, zoals de beste service, integriteit en anderen als familie behandelen niet alleen tijdloos zijn, maar dat het ook is waar klanten naar zoeken bij een professionele dienstverlener.”

“Wij blijven ernaar streven onze klanten te helpen succes te boeken in een complexe, steeds weer veranderende zakelijke omgeving over de hele wereld”, zei Nakis Kyprianou. “Wij versterken die mogelijkheid door een internationale, naadloze associatie te bieden van betrouwbare adviseurs over de hele wereld.”

Pistiolis-Triantafyllos & Associates zal de naam Andersen Legal gaan voeren in Griekenland, en blijft juridische diensten leveren aan bedrijven en personen, waaronder arbeid, commerciële zaken en fusies en overnames, bedrijfsgovernance en wetgeving, telecommunicatie, media en technologie, bouw en onroerend goed en bemiddeling en procesvoering bij disputen. Theodore Pistiolis zal samen met Anastasios Triantafyllos leiding geven aan Andersen Legal in Griekenland.

“Wij zijn al jaren een erkend leider in Griekenland. Wij hebben gewoon de beste mensen en geven het meest betrouwbare advies. Nu breiden we dat uit met toonaangevende professionals over de hele wereld via de ledenfirma’s en samenwerkingsfirma’s van Andersen Global”, voegden Theodore Pistiolis en Anastasios Triantafyllos toe.

“In de afgelopen jaren konden we in de praktijk samenwerken met Nikos, Nakis, Theodore en Anastasios, en wij zijn onder de indruk van hun zakelijke scherpzinnigheid en marktkennis”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO. “Unity Four en Pistiolis-Triantafyllos & Associates zijn toonaangevende bedrijven in de regio en ik ben er trots op dat zij de naam Andersen gaan voeren.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 136 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr