22:04 uur 02-04-2019

Andersen Global breidt aanwezigheid in Brazilië uit; voegt samenwerkende firma in Brazilië toe

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigde vandaag een samenwerkingsovereenkomst aan met Albieri e Associados, een belasting- en accountantsbedrijf gevestigd in São Paulo, Brazilië. Andersen Global heeft nu zes locaties in Brazilië via aangesloten firma’s en samenwerkende kantoren.

Albieri Associados is een hoogwaardig zakelijk consultancybureau in São Paulo. Het team van professionals heeft tientallen jaren ervaring in accountant consulting, zakelijke belasting en financiën, operationele consulting, technologische en juridische assistentie. De klanten van de firma beslaan een breed scala aan sectoren, waaronder retail, de auto-industrie, de voedsel en drankenindustrie en de dienstensector. De firma heeft 130 professionals op twee kantoren in São Paulo.

“We werken binnen de hele accounting, belasting- en financiële keten, op een naadloze manier die is aangepast op elk van onze klanten,” zei Luiz Albieri, oprichter en Principal Partner van Albieri e Associados. “Onze klantgerichte aanpak in alles wat we doen is iets wat ik jaren geleden heb geperfectioneerd bij Arthur Andersen, en nu, ben ik meer dan tevreden dat de cirkel rond is en we gaan samenwerken met Andersen Global.”

Samen met de samenwerkende firma Lotti & Araujo, die kantoren heeft in São Paulo en Rio de Janeiro, zal Albieri e Associados zij aan zij werken met Andersen Tax, dat kantoren heeft in São Paulo en Campinas.

“Ik heb Luiz en zijn team al geruime tijd geweldig werk zien verrichten. Ze werken met de hoogste professionele en persoonlijke standaarden, maar ze dragen ook bij aan de zeer gespecialiseerde consulting business van ons Zuid-Amerika team,” zei Leonardo Mesquita, Regional Managing Director voor Zuid-Amerika. “Dit is een geïntegreerde oplossing voor Brazilië met een enorm potentieel om uitgebreide servicemogelijkheden naar de zakelijke markt te brengen.”

“De aanpak en het unieke serviceaanbod van Albieri e Associados complementeren onze belastingservices in Brazilië en in de regio heel goed,” zei Mark Vorsatz, Andersen Tax LLC CEO en Andersen Global Chairman. “Ons platform blijft exponentieel groeien en Brazilië is een belangrijk onderdeel van onze zakelijke strategie in Zuid-Amerika. Maar we gaan zeker geen kwaliteit opofferen omwille van groei en met Albieri e Associados kunnen we enorm veel kwaliteit en zakelijk inzicht toevoegen en kunnen we onze uitstekende aanbod in de regio uitbreiden.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 136 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr