20:10 uur 26-03-2019

Andersen Global komt naar Qatar

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft vandaag een samenwerkingsovereenkomst in Qatar bekend gemaakt met Al-Khalifa Law, een vooraanstaande juridische firma gevestigd in Doha. De samenwerking is de eerste van Andersen Global in Qatar en is onderdeel van de voortdurende groei van de organisatie in het Midden-Oosten.

Al-Khalifa Law werd 20 jaar geleden opgericht en heeft zichzelf als vooraanstaande firma in de regio gevestigd. Het team van Al-Khalifa Law heeft veelzijdige, diepe ervaring met het leveren van diensten in een groot aantal bedrijfssectoren, zoals commerciële contracten, belastingen, werkgelegenheid, onroerend goed en detailhandel, intellectueel eigendom, geschillenbeslechting en procesvoering en arbitrage.

“Een samenwerking met Andersen Global, die een cultuur van rentmeesterschap, transparantie, en uitmuntende dienstverlening met zich meebrengt, was een makkelijke beslissing voor ons,” zei Hamzeh Abdelhady, algemeen directeur bij Al-Khalifa Law. “We zullen in staat zijn om hoogwaardige dienstverlening aan te bieden en onze klanten te helpen met een eersteklas, naadloze associatie van experts wereldwijd.”

“Hamzeh en zijn team hebben een indrukwekkende geschiedenis van ervaringen en gespecialiseerde dienstverlening aan internationale bedrijven gedurende de afgelopen 20 jaar,” zei Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en Andersen Tax LLC CEO. “Qatar wordt steeds belangrijker in het Midden-Oosten en zal in betekenis blijven groeien als markt voor juridische en fiscale dienstverlening. De regio blijft de economie diversificeren en er zijn steeds meer internationale investeringen, en samenwerking met Al-Khalifa stelt ons in staat om onze hoogwaardige dienstverlening in het Midden-Oosten uit te breiden.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 134 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr