21:25 uur 19-03-2019

Andersen Global voegt samenwerkende firma in Roemenië toe

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft vandaag een samenwerkingsverband aangekondigd met Țuca Zbârcea & Asociații, een advocatenkantoor met kantoren in Boekarest en Cluj-Napoca en de belastingstak Țuca Zbârcea & Asociații Tax. Dit is het eerste samenwerkingsverband in Roemenië en is een voortzetting van de uitbreiding van Andersen Global in Oost-Europa.

Țuca Zbârcea & Asociații is een onafhankelijk advocatenkantoor dat volledige diensten aanbiedt en bestaat uit 110 advocaten, inclusief 28 partners in het kantoor in Boekarest. Het opereert ook vanuit een tweede kantoor in Cluj-Napoca en biedt nationale dekking vanwege de advocatenkantoren in grote steden. Het bedrijf maakt gebruik van een multidisciplinaire aanpak voor juridische praktijken, inclusief toegewijde speciale afdelingen, zoals belastingen, faillissementswetgeving en IP. Daarnaast heeft Țuca Zbârcea & Asociații buitenlandse afdelingen opgezet, voor China, Israël en Moldavië, om te kunnen te kunnen voldoen aan de groeiende interesse van buitenlandse investeerders in toegang tot de Roemeense markt.

Het bedrijf werkt op de volgende gebieden: zakelijk en commercieel; fusies en overnames; dispuutoplossing (inclusief contradictoire administratie); regelgevende juridische diensten; bankieren en financieel; kapitaalmarkten en effecten; concurrentie en overheidshulp; gegevensbescherming; energie en natuurlijke hulpbronnen; milieuwetgeving en vergunningen; onroerend goed; gezondheidszorg en farmaceutische wetgeving; elektronische communicatie en IT; intellectueel eigendom; verzekering en privépensioen; media en advertenties; verzending en vervoer, enz.

De belastingafdeling, Țuca Zbârcea & Asociații Tax, bestaat uit volledig gekwalificeerde belastingadviseurs die bekend zijn met elk aspect van belastingadvies en naleving op verschillende gebieden, zoals transactieplanning en due diligence, joint-ventures, financiering, onroerend goed en andere complexe structuren, belastingaudits en dispuutafhandeling.

“We zijn extreem trots op onze status als samenwerkend kantoor van Andersen Global in Roemenië. Het samenwerkingsverband met Andersen Global biedt ons toegang tot wereldwijde klanten, projecten over de grens en kennis, zodat we onze positie in de zakelijke wetgevingsmarkt in Roemenië kunnen versterken”, zegt Gabriel Zbârcea, Managing Partner bij Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat dit samenwerkingsverband op belastings- en juridisch gebied meer waarde zal bieden aan onze klanten in een steeds complexer wordende zakenwereld”, voegde Alexandru Cristea toe, Tax Partner bij Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax.

“Ţuca Zbârcea & Asociaţii is een van de kwalitatief meest hoogwaardige advocatenkantoren in Roemenië, met een uitmuntend team en de best beschikbare diensten. Ze zijn Tier One in Chambers in bijna alle categorieën en we kunnen zien waarom het bedrijf sinds de lancering in 2005 zoveel is gegroeid”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO. “We voegen ze vol trots toe aan onze Andersen Global-familie.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 133 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr