00:45 uur 13-02-2019

Andersen Global breidt zijn aanwezigheid uit in India; Nangia Advisors opent kantoren in Bangalore en Pune

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigde Andersen Global een verdere uitbreiding aan in India, waarbij Nangia Advisors, een samenwerkend bedrijf van Andersen Global, nieuwe kantoren opent in Bengaluru en Pune. Andersen Global is minder dan een jaar geleden begonnen met zijn expansie in India en is nu aanwezig op 10 locaties in het land via de samenwerkende bedrijven Vaish Associates en Nangia Advisors.

Het nieuwe kantoor in Bengaluru via Nangia Advisors is gelegen aan Infantry Road, strategisch in de buurt van de belangrijkste IT-hubs en technologiegiganten. Nangia Advisors heeft de gerenommeerde belastinghoofden Adarsh Rathi en Sandeep Jhunjhunwala gekozen om het kantoor te leiden.

Adarsh Rathi sluit zich aan bij Nangia Advisors vanuit EY en brengt 11 jaar ervaring in het adviseren van bedrijven over overdrachtsprijsadvies en planning, documentatie en controversebeheer, met inbegrip van voorafgaande prijsovereenkomst (APA) en de onderlingoverlegprocedure (MAP).

Sandeep Jhunjhunwala treedt toe tot Nangia Advisors vanuit Deloitte en brengt 12 jaar ervaring in vennootschapsbelasting en internationale belastingheffing. Zijn ruime ervaring omvat fiscaal en regelgevend advies, ondersteuning voor compliance, planningsmogelijkheden en procesondersteuning op het gebied van directe belastingen en regulering.

Het kantoor in Pune ligt in het hart van de stad aan de F.C. Road. Pune is het autocentrum van India en ook de grootste uitvalsbasis voor Duitse bedrijven in India. Het kantoor zal worden geleid door Sudin Sabnis.

Sudin Sabnis voegt zich bij Nangia Advisors vanuit Deloitte en heeft bijna 12 jaar ervaring in internationale belastingheffing. Hij heeft een groot aantal buitenlandse ondernemingen ondersteund op het gebied van fiscale planning en directe belastingen. Hij spreekt ook vloeiend Duits.

“Door deze strategische aanwezigheid in de deelstaat Karnataka en Maharashtra kunnen wij onze klanten die zijn gebaseerd in de IT- en productiecentra van India nog beter ondersteunen, zodat Nangia Advisors de best mogelijke en meest efficiënte diensten kan leveren”, aldus Rakesh Nangia, Office Managing Partner van Nangia Advisors. “We zetten ons in voor het onderhouden en uitbreiden van onze competenties en expertise in heel India om te voldoen aan de diverse, maar toch lokale behoeften van onze klanten.”

Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen Tax LLC, voegde hieraan toe: “De uitbreiding met twee locaties in India draagt bij aan onze bestaande mogelijkheden en voortdurende groei in de regio en stelt ons in staat om onze klanten naadloze en optimale service in zijn klasse te blijven bieden.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.000 professionals met een aanwezigheid op meer dan 132 locaties via aangesloten bedrijven en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr