03:12 uur 06-02-2019

Andersen Global voegt samenwerkende firma in Peru toe

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global maakt met trots een samenwerkingsovereenkomst bekend met Estudio Hernández & Ugarelli, een gerenommeerde juridische, fiscale en zakelijke consulting firma gevestigd in Lima, Peru. Dit is de tweede samenwerkingsovereenkomst in Peru voor Andersen Global. Hernández & Ugarelli bestaat uit vier partners en 12 professionals.

Hernández & Ugarelli heeft zich als een van de meest vooraanstaande fiscale en juridische consulting firma’s in Peru gemanifesteerd. Zijn team van professionals brengt tientallen jaren juridische ervaring en zijn specialiteit is belastingwetgeving, douane, verzekeringen, bankwezen en financiën, infrastructuur en transferpricing. Chambers & Partners heeft de firma consistent erkend als een fiscale leider sinds 2011 en het staat in de Transactions & Deals Report door Leaders League sinds 2018 in belastingwetgeving en transferpricing.

Cecilia Hernández is een voormalige Arthur Andersen adviseur met zeven jaar ervaring op het gebied van belastingen. “Ik geloof dat onze focus op in op maat gemaakte klantenserviceprincipes en expertise ons onderscheidt van de concurrentie”, zei Cecilia Hernández, oprichter en eerste partner van Hernández & Ugarelli. “Sommige van onze kernwaarden omvatten samenwerking met onze cliënten alsof ze onze eigen familie zijn, en het bieden van naadloze, eersteklas service terwijl we ons op de eerste plaats op hun bedrijf richten, niet op het onze.”

“Er is een reden waarom Hernández & Ugarelli veelgevraagd is. Cecilia’s team brengt niet alleen de hoogste professionele standaarden, maar ook aanvullende diepte en breedte naar onze expertise en strategie in Latijns-Amerika. Ze voegen een nieuwe dimensie toe aan onze fiscale en juridische praktijk binnen de regio”, zei Mark Vorsatz, globale voorzitter van Andersen en CEO van Andersen Tax LLC.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s meer dan 4.000 professionals op meer dan 130 locaties gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700