18:27 uur 24-01-2019

Andersen Global wijst Spaanse partner in openbaar recht aan als juridisch coördinator EU en adjunct-lid van de Europese raad van bestuur

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Andersen Global de benoeming bekendgemaakt van José Vicente Morote als juridisch coördinator EU en adjunct-lid van de Europese raad van bestuur. José Vicente is een partner van Andersen Tax & Legal in Spanje en hoofd van de afdeling Openbaar en regulatoir recht in Madrid en Valencia.

Met leden van belasting- en juridische partners van Andersen Global ledenfirma’s en samenwerkingspartners, onder leiding van co-managing partners voor de Europese regio, Andrea De Vecchi en Paolo Mondia, werkt het regionale bestuur ijverig samen met Andersen Global voorzitter en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz, aan een verdere ontwikkeling van groeimogelijkheden en activiteiten binnen de regio. De Europese raad van bestuur is opgericht in september 2018.

“José Vicente is een erkende, attente leider op het gebied van openbaar recht, en zijn actieve en substantiële ondersteuning voor onze juridische diensten is van onschatbare waarde”, zei Andrea De Vecchi. “Zijn expertise en scherpzinnigheid zijn een welkome toevoeging aan de coördinatie van onze juridische diensten. Wij kijken ernaar uit met hem samen te werken bij het betrekken van openbare agenten en andere gerelateerde onderwerpen.”

Paolo Mondia voegde toe: ”Ons regionale bestuur dient als de pijler voor ons succes in Europa met bijna twee dozijn vertegenwoordigde landen, 200 partners, meer dan 1.000 professionals en ongeveer 400 juristen die belasting- en juridische diensten aanbieden. José Vicente deelt onze visie en basiswaarden, en zijn educatieve achtergrond zal ons ook helpen.”

Voordat hij bij Andersen Tax & Legal in Spanje kwam werkte Morote als partner bij Olleros Abogados, directeur-partner bij LexUrban Abogados & Urbanistas, onderdeel van LexCorporate Abogados en was hij decaan recht op de Universidad Católica de Valencia, San Vicente Mártir. Als adviseur van openbare instanties over administratief recht sinds 1995 heeft hij een doctoraat recht van de Universiteit van Bologna.

De afgelopen vier jaar heeft Andersen Global zijn aanwezigheid uitgebreid in talloze belangrijke economische regio’s in Europa, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Portugal, Frankrijk, Spanje, Italië, Hongarije, Turkije, Ierland, Oostenrijk, Polen, Griekenland, Cyprus, Luxemburg, Slowakije, Nederland en Zwitserland, via ledenfirma’s en samenwerkingspartners.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s meer dan 4.000 professionals op meer dan 129 locaties gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr