22:35 uur 08-01-2019

Andersen Tax breidt uit in Turkije

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt vol trots een uitbreiding van de aanwezigheid in Turkije aan met de opening van een vijfde kantoor in de stad Denizli in januari door het lokale Andersen Tax. Andersen Tax in Turkije, met een aanwezigheid in Istanbul, Ankara, Izmir en Bursa, werd in januari 2018 voor het eerst onderdeel van Andersen Global en is snel gegroeid in deze regio.

“De toevoeging van een locatie in Denizli geeft Andersen Tax een strategisch voordeel in deze sleutelmarkt”, zeiden Ersin Nazali en Cagdas Guren, Managing Partners bij Andersen Tax in Turkije en lid van de Europese regionale raad van bestuur van Andersen Global. “Andersen Tax in Turkije is het enige bedrijf met 5 kantoren in Turkije en onze stabiele groei is een positief teken dat klanten reageren op onze diensten en aanpak. Ons doel is om in de buurt van onze klanten te zijn en direct kwalitatief hoogstaande diensten met een zakelijke inslag aan te bieden.”

“De toevoeging van een locatie in Denizli is het resultaat van onze penetratie van de markt, evenals de kwalitatief hoogstaande diensten de we aan klanten op deze locatie hebben geboden”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO.

Andersen Tax is het Turkse onderdeel van Andersen Global, een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s bijna 4.000 professionals op meer dan 127 locaties gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700