08:08 uur 12-12-2018

Andersen Global zet groei in Verenigd Koninkrijk door met Claritas Tax Limited

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Andersen Global zijn bereik in het Verenigd Koninkrijk vergroot met de toevoeging van Claritas Tax Limited, een bedrijf in belastingadvies en naleving in Birmingham, de tweede stad van het land. Claritas is het vierde bedrijf dat samenwerkt met Andersen Global in het VK.

“Het toevoegen van een gewild bedrijf als Claritas is niet alleen een logische uitbreiding voor Andersen Global, het verbreedt ook ons aanbod in het VK. Hun activiteiten zijn gericht op zakelijke belasting, R&D-belastingaftrek, fusies en overnames, privé-investeringen en zakelijk kapitaal, maar ook diensten aan personen”, zei Mark Vorsatz, bestuursvoorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen Tax LLC. “Iain Wright en zijn team breiden onze al stevige basiscompetenties in het VK verder uit. Het is een kritieke markt voor onze klanten en wij kijken uit naar de samenwerking met Claritas bij een aantal komende zakelijke uitdagingen.”

Opgericht in 2012 is Claritas Tax Limited een adviseur die een volledig aanbod van belastingadvies en nalevingsdiensten biedt aan zelfstandige, beursgenoteerde en in maatschap geleide bedrijven en hun belanghebbenden.

“Waar een aantal van mijn collega’s en ik afgestudeerd zijn bij de Grote Vier maakt de mogelijkheid om de reikwijdte van onze expertise te verbreden van Andersen Global een logische partner”, zei Iain Wright, Claritas Managing Director. “Na gesprekken met Mark in de afgelopen zes maanden erkende ik dat we een gedeelde toewijding hebben om de beste, maatwerkdiensten te leveren aan klanten in alle facetten van hun belastingzaken.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s bijna 4.000 professionals op meer dan 125 locaties gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr