10:44 uur 05-12-2018

Andersen Global kondigt uitbreiding aan van aanwezigheid in Polen met KSP Legal&Tax Advice

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– KSP Legal & Tax Advice (T.Srokosz i Wspólnicy Sp.k.), een toonaangevend advocatenkantoor in Katowice, Polen, is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Andersen Global, een internationale associatie van belasting- en advocatenkantoren. De uitbreiding van aanwezigheid van Andersen Global in Polen versterkt de mogelijkheid voor het bieden van een naadloze service binnen Europa via de ledenbedrijven en samenwerkingspartners. De afgelopen 15 jaar combineert het team van KSP Legal & Tax Advice juridisch advies en belastingadvies, gericht op direct contact met klanten en het volgen van de nieuwe trends in de juridische markt.

Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz, zei, “KSP Legal & Tax Advice vergroot onze activiteiten in Polen significant en ons team in de EU blijft groeien in grootte en diepte. Het bedrijf komt bij ons met zo’n 30 professionals en vijf partners, allen met een hoogwaardige ervaring in het bieden van praktische, topoplossingen aan klanten en de mogelijkheid om snel en naadloos te kunnen reageren op hun veranderende behoeften.”

KSP Legal & Tax Advice, onder leiding van partner Magdalena Patryas, biedt juridische diensten, waaronder bedrijfsrecht, fusies en overnames, arbeids- en werkgelegenheidsrecht, onroerend goed en bouwrecht, intellectueel eigendom en nieuwe technieken, herstructurering, bescherming van persoonsgegevens en belastingdiensten zoals transferprijzen, belastingplanning, onroerendgoedbelasting en btw.

“Wij bieden concrete oplossingen aan onze klanten en bieden advies door kennis te combineren van verschillende disciplines van wetgeving en belasting. De samenwerking met Andersen Global versterkt onze mogelijkheid om diensten te bieden aan internationale corporaties, Poolse bedrijven en ook investeerders en individuele ondernemers”, zei Magdalena. “Daarnaast hebben we al een werkrelatie met veel huidige partners binnen Andersen Global’s ledenbedrijven waaronder onze collega’s in Warschau van A2Z Tax & Legal. Wij kijken uit naar de samenwerking met mensen waarmee wij een gedeelde visie delen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s bijna 4.000 professionals op meer dan 124 locaties gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr