09:33 uur 03-10-2018

Andersen Global kondigt uitbreiding aan in Afrika met Tadesse Kiros Law Office

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt uitbreiding aan in Afrika met Tadesse Kiros Law Office, een van de grootste advocatenkantoren in Ethiopië. Deze samenwerking met Tadesse Kiros is een verdere uitbreiding van de aanwezigheid van Andersen Global in Afrika, waarmee dit het achtste land in dit werelddeel wordt waar het internationale bedrijf aanwezig is.

Oprichter en Managing Partner, Tadesse Kiros, zei: “Wij kijken uit naar het leveren van een combinatie van belasting- en juridische diensten die niet geografisch beperkt zijn, omdat deze samenwerking onze grensoverschrijdende mogelijkheden versterkt en ons geweldige kansen biedt voor uitbreiding naar nieuwe markten.”

Tadesse Kiros Law Office, opgericht in 1996, is een toonaangevende juridische dienstverlener wat betreft dekking en de geleverde diensten. Het bedrijf adviseert lokale en internationale klanten bij uitdagingen op een breed aantal juridische gebieden, zoals investeringen, handel en zakelijke overeenkomsten of transacties. Tadesse Kiros Law Office is gespecialiseerd in fusies en overnames, energie en infrastructuur, publiek-privé samenwerkingsverbanden, banken en financieel, bedrijfsrecht, intellectueel eigendom, mijnbouw, belasting, werk en werkgelegenheid en milieurecht.

Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz, merkte op: “Tadesse is de Deputy Chief Justice van het Hooggerechtshof van Ethiopië geweest, en ik kijk uit naar de samenwerking met hem en zijn team, dat bestaat uit gelijkgestemde personen die onze waarden voor transparantie, gebruiksgemak en het nemen van verantwoordelijkheid delen. De samenwerking met Tadesse Kiros Law Office, een van de meest prestigieuze advocatenkantoren in Ethiopië, geeft ons bedrijf een sterkere positie en is onderdeel van onze algehele uitbreidingsstrategie in Afrika.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 118 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr