08:44 uur 13-09-2018

Andersen Global zet uitbreiding in het Midden-Oosten voort met het advocatenkantoor Zalloum& Laswi

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Zalloum & Laswi, een prominent advocatenkantoor met een locatie in Amman, Jordanië, heeft een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Andersen Global, een internationale associatie van belasting- en advocatenkantoren. Zalloum & Laswi werd in 1993 in eerste instantie opgericht als een klein advocatenkantoor door Managing Partner Azzam Zalloum en groeide later uit tot een groot advocatenkantoor dat nu meer dan 20 professionals in huis heeft. Dit samenwerkingsverband vergroot de aanwezigheid van Andersen Global op internationaal gebied en is een belangrijke ontwikkeling voor de praktijk in het Midden-Oosten.

Andersen Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO Mark Vorsatz zei: “Het samenwerkingsverband in Jordanië biedt ons een platform in een sleutelmarkt en onze groei op deze locatie is onderdeel van een bredere strategie als voortzetting van onze uitbreiding in het Midden-Oosten in het volgende jaar. De uitgebreide ervaring van Zalloum & Laswi in commerciële procesvoering en transacties, evenals hun inzichten in het gerechtelijk systeem van Jordanië, biedt ons extra mogelijkheden voor uitbreiding.”

Zalloum & Laswi biedt diepere kennis over een breed aanbod juridische kwesties voor verschillende soorten klanten, maar over het algemeen vertegenwoordigt dit kantoor middelgrote tot grote Jordaanse of buitenlandse ondernemingen. Het kantoor houdt zich bezig met bankieren en financiën, burgerlijk recht, contracten, buitenlandse investering, intellectuele eigendomsrechten, internationale handel en grensoverschrijdende kwesties, bedrijfs- en commerciële wetgeving, strafrecht, procesvoering en geschiloplossing, fusies en overnames en onroerend goed. Zalloum & Laswi staat onder leiding van Azzam Zalloum en Rasha Laswi en biedt uitgebreide kennis van lokale Jordaanse wetgeving en regulering.

“We hebben het gevoel dat kwaliteit en mensen centraal staan in de Andersen Global-cultuur, dus het doet ons veel plezier om onderdeel te worden van het team en samen te werken met gelijkgestemde individuen die onze waarden delen wat betreft het voorop stellen van mensen, zowel intern als extern”, zei Rasha Laswi. “Onze prioriteit is het voldoen aan de behoeften van elk van onze klanten. We maken dit mogelijk door kwalitatief hoogstaande juridische diensten te bieden die passen bij de economische uitdagingen van vandaag de dag. Onze samenwerking met Andersen Global biedt ons de mogelijkheid om de allerbeste belasting- en juridische diensten op internationaal vlak te combineren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3.500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 112 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr