10:30 uur 05-09-2018

Anderson Global breidt zich uit in Oost-Europa met OrienTax

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global versterkt haar uitbreiding naar Oost-Europa met het nieuws dat het vooraanstaande en grootste onafhankelijke bedrijf in Hongarije een samenwerkingsfirma van de internationale organisatie is geworden.

OrienTax heeft haar hoofdkantoor in Boedapest en heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met de associatie Andersen Global. Ze heeft de aanwezigheid van Andersen in het land geïnitieerd en de weg gebaand voor verdere groei in de regio. Andersen Global is al aanwezig in Oost-Europa met een samenwerkingsverband in Polen en heeft een solide aanwezigheid in de rest van West- en Centraal-Europa.

“De OrienTax-partners werkten eerder al bij Arthur Andersen en vervolgens bij een Big Four-firma, dus zij begrijpen hoe ongelooflijk belangrijk de cultuur is die we opbouwen voor onze klanten en onze medewerkers”, aldus internationaal voorzitter van Andersen en CEO van Andersen Tax LLC, Mark Vorsatz. “We hebben behoorlijk wat tijd besteed aan het evalueren van deze markt en OrienTax kwam naar voren als de beste. Hongarije is een belangrijke markt voor ons bedrijf nu we uitbreiden in Centraal- en Oost-Europa. We passen ontzettend goed bij elkaar en we zijn verheugd om deze geweldige groep aan onze kant te krijgen.”

OrienTax, geleid door de partners Karoly Radnai en Gyorgy Szekely, is de grootste onafhankelijke belastingdienstaanbieder in Hongarije met een aanzienlijke klantenbasis bestaande uit spraakmakende internationale en grote en middelgrote Hongaarse bedrijven. Het bedrijf wordt gezien als een marktleider in Hongarije en biedt belastingdiensten aan voor een breed spectrum aan sectoren, waaronder landbouw, farmaceutica, energie, financiën, telecommunicatie en technologie. Het bedrijf biedt ook specifiek, deskundig belastingadvies voor de sport- en filmindustrie.

“We wilden altijd al toegang hebben tot een wereldwijde oplossing voor onze klanten en Andersen past perfect bij waar wij naar op zoek zijn op het gebied van kwaliteit van klantenservice en cultuur. Onze klanten verwachten professionaliteit, expertise en vertrouwen dus wat ons betreft waren er geen zorgen of bedenkingen “, zei Karoly Radnai.

“Andersen kent een lange en zeer rijke geschiedenis van leiderschap op het gebied van belastingadvies en aanverwante diensten. We zijn verheugd deel uit te maken van de groep die een bedrijf opbouwt dat de verwachtingen overtreft van wat een traditioneel belastingkantoor voor zijn klanten over de hele wereld betekent en die een betere industrie voor toekomstige generaties biedt, “voegde Gyorgy Szekely eraan toe.

Andersen Global is een associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en juridisch deskundigen over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3.500 deskundigen en heeft een aanwezigheid op meer dan 111 locaties via aangesloten en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr