10:21 uur 15-08-2018

Andersen Global begint uitbreiding in Mozambique

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet de uitbreiding in Afrika voort met Isalcio Mahanjane e Associados, een advocatenkantoor gevestigd in Maputo, Mozambique. Het samenwerkingsverband met Isalcio Mahanjane e Associados is een kenmerk van de groei van Andersen in de regio. Mozambique biedt strategische dekking in Zuidoost-Afrika en is het zesde land dat in de afgelopen 14 maanden een samenwerkingsverband is aangegaan met of onderdeel is geworden van Andersen.

Het bedrijf wordt geleid door Managing Partner Isalcio Mahanjane, bestaat uit 10 professionals en specialiseert in kwalitatief hoogstaande diensten in alle aspecten van recht voor ondernemingen en individuen. Deze diensten bestaan uit vennootschaps- en handelsrecht, bank- en financieel recht, arbeidsrecht, vastgoedbeheer, olie en gas, mijnen, en recht en administratieve geschillen.

“Mozambique is een belangrijk verbindingspunt met onze praktijk in Portugal, zodat we ons nog meer kunnen richten op het bieden van de allerbeste oplossingen in Afrika”, merkte Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz op. “Isalcio en zijn team hebben een grote passie voor hun praktijk en doen er alles aan om een revolutie in hun beroep teweeg te brengen, en ik kijk er naar uit om samen te werken met professionals die onze waarden voor transparantie, naadloosheid en kwalitatief hoogstaande klantfocus delen.”

Isalcio merkte op, “Het bieden van de best mogelijke juridische diensten en een focus op professionele ethiek is de belangrijkste prioriteit voor ons. Het samenwerkingsverband met Andersen Global geeft ons de mogelijkheid om onze klanten voorop te stellen en voort te bouwen op onze huidige capaciteiten door samen te werken met firma’s die zijn aangesloten bij de internationale associatie.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 109 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr