09:39 uur 30-04-2018

Andersen Global kondigt samenwerking aan in Peru

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet de uitbreiding in Latijns-Amerika voort door middel van een samenwerkingsovereenkomst met Picon & Asociados, een fiscaal en juridisch bureau dat een brede reeks aan particuliere en bedrijfsdiensten aanbiedt. Picon & Asociados, gevestigd in Lima, bevordert Andersens levering van de beste dienstverlening wereldwijd. Jorge Picon leidt het team in Peru.

“Picon & Asociados past uitstekend bij onze wereldwijde organisatie en de samenwerking richt zich op andere belangrijke markt in Zuid-Amerika”, aldus Mark Vorsatz, Global Chairman en CEO van Andersen Tax LLC. “De praktijk, met bijna 40 professionals, biedt ons aanvullende juridische mogelijkheden en vergroot onze fiscale activiteiten in de regio.”

Jorge voegde toe: “Waarde creëren voor onze klanten door hoogwaardige, gespecialiseerde belasting- en juridische diensten te leveren is een topprioriteit, en samen te werken met professionals die deze mindset delen is heel belangrijk voor ons. Ons team is toegewijd aan het leveren van de beste oplossingen voor onze cliënten en wij kijken uit naar de samenwerking met Andersen Global en het leveren van een naadloze dienstverlening wereldwijd.”

Picon & Asociados, dat bijna 10 jaar geleden werd opgericht, is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in juridische, fiscale en douanezaken, en hun activiteiten omvatten belastingplanning, belastingadvies, belastingnaleving en transferprijzen. De expertise van Picon & Asociados omvat banken, onroerend goed, bouw, publieke-private samenwerkingsverbanden, financiering en gerelateerde gebieden.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 92 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr