09:33 uur 20-12-2017

Andersen Global gaat door met de uitbreiding in het Midden-Oosten met Alem & Associates

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global is trots te mogen aankondigen dat de aanwezigheid in het Midden-Oosten wordt uitgebreid door een samenwerkingsovereenkomst met Alem & Associates, het toonaangevende advocatenkantoor in Libanon. Alem & Associates heeft een hoofdkantoor in Beiroet, maar heeft ook kantoren in Saudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Het bedrijf heeft meer dan 40 medewerkers in Beiroet en 10 in zowel Riyadh als Dubai.

Alem & Associates is opgericht in 1953 en wordt geleid door Senior Partner, Mohamed Y. Alem. Het bedrijf adviseert klanten over de hele wereld maar richt zich primair op het Midden-Oosten. De juridische werkgebieden van Alem & Associates zijn bedrijfswetgeving, belasting, fusies en overnames, onroerend goed en bouw, kapitaalmarkten, werkgelegenheid en sociale zekerheid, banken en financiële instellingen, energie en milieu, luchtvaart, intellectueel eigendom, franchising, technologie, media en entertainment, onderzoeken van overheid en witte-boorden-criminaliteit, procesvoering en internationale arbitrage.

“Libanon, Saudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten zijn belangrijke markten nu we ons platform uitbreiden en ons blijven richten op de beste oplossingen voor het Midden-Oosten. Een bedrijf met de kwaliteit van Alem & Associates geeft ons een sterke basis en brengt ons in een leidende positie in de regio”, legt Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO Mark Vorsatz uit. “Mohamed is een van de topjuristen in Libanon en ik kijk niet alleen uit naar de samenwerking met hem en zijn team, maar ik hoop ook dat hij een sterke leidende rol zal spelen in de opzet van onze onderneming in het Midden-Oosten.”

“Onze topprioriteiten zijn het bieden van een maatwerkoplossing voor de behoeften van onze klanten en de beste juridische oplossingen die mogelijk zijn. Samenwerken met professionals die deze gedachte met ons delen is voor ons heel belangrijk”, zei Mohamed Alem. “Onze samenwerking met Andersen Global zal grote voordelen opleveren, omdat we zo een combinatie van belasting- en juridische diensten kunnen aanbieden die niet worden beperkt door geografie.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 84 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr