09:38 uur 29-11-2017

De naam Andersen debuteert in Turkije

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global is trots om het debuut van de naam Andersen in Turkije als aangesloten kantoor aan te mogen kondigen. NAZALI Tax & Legal zal in januari 2018 officieel de naam Andersen Tax aannemen. Dit belasting- en advocatenkantoor heeft locaties in Istanbul, Ankara, Izmir en Bursa en zal vanaf heden opereren als een volwaardig aangesloten kantoor van Andersen Global.

“Het aannemen van de naam Andersen is de volgende stap in het verder verleggen van onze grenzen en om ons team wereldwijd te integreren. We zijn verheugd om onze praktijken en capaciteiten te kunnen blijven versterken, en samen zullen wij ernaar blijven streven om de beste oplossingen voor onze klanten te vinden,” aldus Ersin Nazali en Cagdas Guren, Managing Partners van Andersen Tax in Turkije. “Het aanbod van extra internationale diensten en de uitbreiding van onze ondersteuning helpt ons om onze basis uit te breiden en zal verder zorgen voor een naadloze dekking in belangrijke markten.”

Wereldwijde voorzitter en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz, voegt hieraan toe: “Het team in Turkije is toegewijd, gepassioneerd en heeft geweldige toewijding getoond in de dienstverlening naar onze klanten toe. Zij passen perfect bij onze firma, onze klanten en onze kernbeginselen.”

Onder de naam Andersen Tax, verstrekt de firma juridische en fiscale adviesdiensten aan een grote hoeveelheid nationale en internationale klanten in een breed scala van industrieën, waaronder advies op het gebied van belastingwetgeving, boekhoudrecht, vennootschapsrecht en handelsrecht, bedrijfsherstructurering, belastinggeschillen, sociale zekerheid en arbeidsrecht, douane- en buitenlandse handelswetgeving, intellectueel eigendomsrecht en procesrechtelijke en faillissementswetgeving.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 78 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr