10:50 uur 22-11-2017

Andersen Global kondigt uitbreiding aan naar Oeganda

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global maakt vol trots zijn aanwezigheid bekend in Oeganda via een Samenwerkingsovereenkomst met Ligomarc Advocates, een firma voor financieel, fiscaal en juridisch advies. De firma wordt geleid door Managing Partner Kabiito Karamagi. De toevoeging van Ligomarc Advocates als een samenwerkende firma van Andersen Global is een voortzetting van de uitbreiding van de organisatie in Afrika. Ligomarc is de vierde vestiging van Andersen Global in Afrika.

“Integriteit, uitmuntendheid en de klant centraal stellen is altijd van groot belang geweest voor ons, en onze samenwerking met Andersen Global stelt ons in staat om onze klanten internationaal de best mogelijke service te bieden,” merkte Kabiito Karamagi op. “Het team bij Andersen deelt onze waarden van uitstekende, naadloze dienstverlening en onafhankelijkheid—dit past perfect bij elkaar.”

Ligomarc Advocates is meer dan vijftien jaar geleden door Ruth Sebatindira opgericht als eenmanszaak, maar werd later een partnerschap toen Kabiito Karamagi zich aansloot. Het partnerschap is vervolgens uitgebreid met Joshua Odoc Ogwal en Olivia Kyarimpa Matovu, beiden zeer gerespecteerde financieel advocaten in Oeganda. De firma biedt zeer uiteenlopende nationale en internationale juridische diensten voor individuen en bedrijven, zoals faillissementen, bankzaken, corporate governance, energie en mijnbouw, verzekeringen, en naleving, evenals fiscale adviesdiensten zoals verrekenprijzen, reorganisatie, en belastinggerelateerde geschillen.

Wereldwijd directeur en CEO van Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz, voegde toe, “Deze samenwerking stelt ons in staat om nog meer uitgebreide oplossingen aan klanten te bieden en een groter bereik in Afrika, vooral in de oostelijke regio. Ligomarc was een heel gemakkelijke keuze, en de cultuur en chemie met onze nieuwe collega’s is zeer positief. We verwachten ons platform in Afrika de komende paar jaar snel uit te bouwen en ik ben erg optimistisch over het uitstekende team dat we aan het samenstellen zijn in Afrika terwijl we belangrijke firma’s en leiderschap blijven toevoegen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2.300 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 78 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr