15:08 uur 25-10-2017

Andersen Global maakt samenwerking bekend met Canadees belastingadviesbureau, W.L. Dueck& Co. LLP

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global maakt met trots een uitbreiding van de vertegenwoordiging in Canada bekend via een samenwerkingsovereenkomst met het belastingadviesbureau W.L. Dueck & Co. LLP. De samenwerking vergroot de aanwezigheid van Andersen Global in Noord-Amerika. W.L. Dueck & Co. LLP wordt geleid door de stichtende partners Warren Dueck en Steven Flynn met vestigingen in Vancouver, Calgary, Richmond en Edmonton.

“We hebben al bij verschillende gelegenheden samengewerkt met Warren en zijn collega’s, en zij hebben getoond sterk betrokken te zijn bij hun klanten en uitmuntende service te verlenen”, zei Internationaal voorzitter en Andersen Tax LLC CEO, Max Vorsatz. “Onze samenwerking met W.L. Dueck & Co. LLP is een substantiële toevoeging voor een breder geografisch platform in Canada, en zal een belangrijke rol spelen in het verbeteren van oplossingen voor klanten in de regio. Ik kijk ernaar uit dat ze zich bij ons team aansluiten en onze uitbreiding in Canada ondersteunen.”

W.L. Dueck & Co. LLP is opgericht in 1998 en is gespecialiseerd in grensoverschrijdende belastingkwesties in de V.S. en Canada. De firma biedt grensoverschrijdende fiscale diensten voor vermogende personen, inclusief offshore vrijwillige verstrekkingen, nalatenschappen en trusts, enz. Voor bedrijven bieden zij belastingdiensten voor Canadese investeringen in de V.S., V.S. investeringen in Canada en grensoverschrijdende acquisities en fusies. Ze helpen ook bij de voorbereiding van V.S. federale en staats- en Canadese belastingaangifte voor personen en bedrijven. Bij W.L Dueck & Co. LLP werken momenteel vier partners en 15 belastingprofessionals.

“De samenwerking met Andersen Global maakt het team dat wij hier hebben, nog groter, zodat we een nog groter bereik hebben en nog betere grensoverschrijdende oplossingen voor belastingkwesties kunnen bieden, waarmee we onze klanten in Canada en de V.S. kunnen ondersteunen”, zo voegde Warren Dueck toe. “Samenwerken met professionals die onze waarden delen, is van groot belang voor ons, dus ik kijk ernaar uit om samen te werken met mensen voor wie stewardship, onafhankelijkheid en transparantie ook topprioriteit hebben.”

Andersen Global is een internationale associatie van afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven die bestaat uit belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global is in 2014 opgericht door het Amerikaanse onderdeel Andersen Tax LLC, en heeft nu wereldwijd meer dan 2.200 professionals en een aanwezigheid op meer dan 75 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr