11:48 uur 20-10-2017

Andersen Tax begint in Canada

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global maakt met trots bekend dat de naam Andersen in Canada geïntroduceerd gaat worden, nu SdM Chartered Professional Accountants Inc. formeel de naam Andersen Tax aan gaat nemen. SdM, een belastingkantoor in Montreal, Quebec, werd in juni 2016 een partnerbedrijf van Andersen Global en is nu formeel onderdeel geworden van de organisatie onder de naam Andersen Tax.

“We werken nu al enkele jaren samen met Simon en het team in Montreal en ik heb er vertrouwen in dat we samen de beste oplossingen voor onze klanten blijven vinden”, zei Global Chairman en CEO van Andersen Tax LLC, Mark Vorsatz. “Onze gedeelde naam toont de eensgezindheid van onze partners en de adoptie van de naam Andersen in Canada versterkt onze groeiende aanwezigheid in de regio.”

Onder de naam Andersen Tax zal het Canadese team diensten blijven bieden op het gebied van belasting, advies en internationale belastingen, met de nadruk op het voorzien in de unieke behoeften van multinationals en groeiende bedrijven. Ze zijn gespecialiseerd in Canadese belastingen, internationale belastingen, grensoverschrijdende planning en herstructurering met de VS, fusies en acquisities, indirecte belasting en planning van onroerend goed.

Simon Davari, oprichter in Montreal, voegde toe: “Ik begrijp de impact van naadloze samenwerking met professionals en het uitbreiden van onze ondersteuning aan klanten overal ter wereld. Wij blijven toegewijd aan het bieden van uitstekende service en kijken ernaar uit om door te gaan met de kwaliteitsstandaarden die verbonden zijn aan de naam Andersen.”

Andersen Global is een internationale associatie van afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven die bestaat uit belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global is in 2014 opgericht door het Amerikaanse onderdeel Andersen Tax LLC, en heeft nu wereldwijd meer dan 2.200 professionals en een aanwezigheid op meer dan 71 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr